Хора псл дайте сървар за wow cataclysm 4.0.0..)
Ако някой ти причини зло-прости му или го убий. Сърдят се само слабите хора!
тва да ти прелича на сайт за Лол ?
Тая тема не е за тук !
по добре я изтрий
Омг разкарай се какъв Wow какви 5 лввтемата е за КЛЮЧ!
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Преместих ти темата в правилния раздел.
Audio ergo sum
http://ebonbg.no-ip.org/ Преди имаше 200+ бг-та, но не съм влизал отдавна, но знам че е на cata.
Доколкото знам все още няма сървър в който повечето неща да са фикснати и да се играе сравнително нормално. Цъкай на лич кинг още няколко месеца докато оправят фиксовете или просто си плати да цъкаш в близ.
Най-добре го заеби тоя wow и прави нешо по-смислено.
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch
Blizzard™
това за wow cataclysm ли е???Първоначално написано от Righteousness
това си е Ритейл (оригиналния сървър), за който трябва да пръснеш доста парички..
а има ли някакв пиратски за тази версия на wow или само оригинала може?Първоначално написано от h4x0r94
и не знам дали разбираш но да те питам дали ако взема оригиналната игра от приятеля ми и си я запиша у нас,и играя когат той не е влязал в акаунта ще може?Щот не ми се дават по 13 долара всеки месец,пък и не играя често..
Първо - Версия 4.0.0 не съществува (![]()
![]()
) започват от 4.0.1 или 4.0.3 ще ви излъжа.
Второ - до последното мнение, не е задължително играта ти да е от оригинален диск за да играеш в оригиналния сървър можеш да си свалиш от замунда клизмата и да я патчнеш до последната версия на близз и след това просто си влизаш с акаунта на приятеля ти.
Относно безплатните сървъри, напредват доста бързо с ката, не са чак толкова зле за колкото ги мислите.
а как се пачва??смисъл трудно ли е,щот мн не разбирам,трябва някакв файл ли да сваля,и от къде?ще ми кажеш ли по подробно ако можеПървоначално написано от Darkbound
))иначе ако става така без да взимам оригиралните дискове да ги записвам,ще е много добре защото имам инсталирана катаклизим от замунда.
мислиш ли?Първоначално написано от Darkbound
@kiki1991 просто стартирай играта и тя сама ще се пачне, ако не , влез във папката и, и там има един файл launcher.exe, пусни го и тя трябва сама да се пачне![]()
Да, мисля. Ако не вярваш можеш сам да си направиш тест. Ако имаш УоУ патчнат до версията на близз влез в сайта за европа и си направи Trial акаунт, играеш 10 дена безплатно макс левел 20 макс скилл на професии 100 не можеш да ползваш мейл или поща и още някви такива ограничения имаше ама все пак е за пробване. Играл съм достатъчно там, никога не съм си инсталирал играта от оригиналните дискове поради простата причина, че те са DVD а аз нямам DVD четецПървоначално написано от h4x0r94
![]()
П.С. кики ако искаш да ти обяснявам пиши ми на ЛС скайп.
П.С. Е аз пък тука нищо не казах "не можеш да позлваш мейл или поща"исках да кажа мейл и аукцион.
пробвам с на приятеля ми,ама не става от кадето и да я пусна ми пише над това дет си пиша името и паролата:battle.net account name и не мога да вляза.Да не да е щот играх 10 дневната триал версия и изтече?Въпреки че нямат 2та акаунта нищо общо
Напиши ми на лично съобщение скайп-а ти и ще те оправим.