- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Speed dating
Добре де без нерви,разбрахме че не би отишла,само че доводите ти куцат..
Кажи си просто че поддържаш това мнение само защото е обратно на моето и се приключва![]()
Ако има нещо ЛС,не оспамвай темичката ;д
По анкетата: да
Иначе администратори търсят ли се? Познавам AMX mod menu отлично.
Това само по филмите съм го виждала, не знаех, че наистина организират такива. Скептично съм настроена, определено не бих отишла.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Направи си услуга и повече НЕ си позволявай да ме коментираш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер интересно ми е да го видя какво е, бих отишъл![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Гледала съм само във филми,не знаех,че има такова чудо и в България. Не смятам,че тук ще вървят подобни неща,защото българите имат по-различни схващания и в някои отношения са по-консервативни - подобно на ходенето при психолог,смята се,че това е нещо,от което да те е срам и,че е само за много крайни случаи.
По принцип гледам на това като на нещо много интересно като експеримент,но някак отчаяно и изкуствено.
Още в първата секунда при запознанство човек усеща нещо,не мога да определя точно какво,което го кара да хареса или не хареса някого,обаче въпреки това 3 минути ми се струват малко. Понеже си представям хората,които ходят на подобни срещи в общи линии с ниско самочувствие,проблем с комуникацията и съвместния живот ,смятам,че не можеш за три минути да решиш точно какво да кажеш и как да се представиш. Това време би ти стигнало,за да разкажеш за себе си като за някаква стока в магазин (възраст,работа и т.н.),но не и наистина какъв си.
One day you're a muse. The next day you're old news.
^И на теб ще отговоря.
Първо представите ти за спийд дейтинг са погрешни.Хората там нито са с ниско самочувствие,нито проблем с комуникацията и тн.Те са просто отворени хора,търсещи интересни запознанства.Дали ще се запознаеш с някое момиче в бар или на спийд дейтинг среща същото е.
Второ-разговорите не се водят просто ей така каквото ти хрумне.Обикновено отиваш с подготвени въпроси,въпроси от чиито отговори се интересуваш.Запитваш човека срещу теб и слушаш отговорите му.Ако ти харесат-вече знаеш обясних взимате си координатите и си излизате.
Като цяло,май не всички тук схванаха какво представляват тези срещи.
Ето едно интересно клипче http://www.youtube.com/watch?v=Y584fdQldoI
Общо взето така протичат нещата![]()
Може би съм гледала филми,в които тази идея се е търсела и оттам представата ми е такава. Наистина може да не съм права,но от друга страна не можем да слагаме всички под общ знаменател,може би има и от едните,и от другите.
Това за предварително подготвените въпроси и т.н. е логично,но не винаги изпълнимо,а и ми звучи като интервю Не можеш да плануваш как точно ще се развие разговорът в тези няколко мунити.
Ако пък наистина всичко си стане естествено и непринудено,попаднеш на човек,с който да няма неловки паузи или да чакаш кога ще изтече времето,супер.^^
One day you're a muse. The next day you're old news.
Бих отишла. Даже във филм или сериал, не помня точно в кое от двете, бях гледала такива срещи и ми се стори интересно.. Та гласувах за "Да".![]()
Някой ходил ли е скоро на speed dating и може ли да препоръчате някое място? Един приятел ми спомена за нова разновидност на speed dating с игри, мисля, че сайтът е http://www.zapoznaj.me, чували ли сте за това?
Не знам може би.Това не се ли прави за хора в по-напреднала възраст(над 35г.)
за намиране на постоянен партньор в живота?
Май автора само прави проучване....
Авторе може и да има хляб в това.
Последно редактирано от zliat : 02-19-2014 на 17:12
Аз съм за, звучи ми забавно и различно и мисля, че точно сега имам нужда от нещо подобно.
Много момичета казват, че биха отишли, но на такива рандъм срещи ми се струва, че ще е са 90% кочове и 10% млади козички.
Интересно. С една позната бяхме решили да ходим да видим кой ще клоузне другия пол повече, уви , разбрахме , че има възрастова граница
Хах, енигмата около Хилари (която се криеше между краката й) си замина и вече си показва каква дива селянка е и че не можа да си намери приятел до последно, 'щото има видими проблеми с общуването и нервичките. Радвам се, че се отпусна най-после, тук сме си наши хора.
По темата: Бих отишла на спийд дейтинг с Хилари, за да й помогна да осъзнае, че всички проблеми тръгват от там, че е лесбийка.