- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Speed dating
Значи сега спориме с една приятелка относно спиид дейтинга и това как се приема в България.
Какво е вашето мнение?Бихте ли отишъл/ла някога,макар и само да видите за какво става дума?И дали въобще има почва у нас в България?
Давайте мнения или просто гласувайте в темата.То е ясно че аз ще спечеля баса де ;д
ПП.Който не знае какво е това чудо -> http://www.speeddatingbulgaria.com/about/
Хах ако ти не ми отговориш първа на темата кой ще е
btw cranberry-to скоро ще си има нов подпис![]()
ъм аз не бих
Не е ли по-скоро до човека отколкото до нацията. Все пак всеки е различен. Един би ходил друг не.
ваУ рокс
Grell
Естествено,че е до човека,навсякъде е така.Няколко човека сформират група.Въпроса е коя е по-голямата част "да или не" и от това се определя дали има бъдеще...Първоначално написано от BladeDancer
![]()
ahh мойте лафчета ползваш ;дПървоначално написано от cranberry696
и не бълнувам,просто имам способността да виждам в бъдещето![]()
господина по математика каза един пътПървоначално написано от Sh@d0w
лека лъжа
лъжа
голяма лъжа
много голяма лъжа
статистически факти.
ваУ рокс
Grell
ми не бих отишла, не съм толкова повърхностна, че да реша дали някой ми допада или не за 3 минути ..![]()
п.п. очевидно обаче някои хора предпочитат просто да хващат без да подбират ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Господина ти си няма представа колко е прав.Но уви друг начин за обобщаване на общото мнение няма.Първоначално написано от BladeDancer
Да кажем че резултатите ще са с приблизителна стойност,клоняща към истината ;д
Визираш ли някой иве?Първоначално написано от Hilary_
Интересно ще ми е и то много.. в момента съм отворена към нови запознанства.. няма да е лошо да е под формата на това!!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз пък съм "ЗА".Струва ми се интересно.
Точно т'ва щях да кажа.
Никой не те задължава или непременно това не означава, че трябва да тръгваш с тея хора.
Просто завръзване на базисна комуникация, която евентуално да прерасне в по-разгърната малко.![]()
и азПървоначално написано от againstyou
![]()
>>DjBelev<<
Или за забава ? Млади хора има .. търсеще развлечение. Кво лошо има да се пробва?
ваУ рокс
Grell
Ти нормална ли си бе, маца, във всяка тема нещо се репчиш... Имам чувството, че просто те кефи на всичко да си контра.Първоначално написано от Hilary_
Психологически са ти нужни 3 минути да прецениш дали един човек "става" и на базата на тая химия обратът обикновено е един, ако ти си харесала обекта за 3 минути и той тебе те е.
Ще цитирам бейбиту, че тоя неин пост ми се е забил яко -> "Когато има химия, всичко останало е въпрос на време".
Не пиша този пост за да изразявам мнения за спийддейтинга. Не съм против, не съм върла привърженичка или отчаяна, пропаднала и т.н., просто искам да ти изложа фактите и да се опитам да ти повлияя да не пишеш толкова големи щуротии.
И, между другото, хората сме си повърхностни. Щото ти, дето много се надъхваш, съм убедена, че като се разминеш с мазен дебеланко никога няма да помислиш дали този човек е добър, чувствителен и т.н., а той може реално да е невероятен човек за връзка. Но ти няма да помислиш изобщо за съвместно бъдеще с него, защото няма да фигурира в мозъка ти като атрактивн обект. Винаги 1во е телесното, така си е!, а не душевното. Първо се гледа външния вид, small talk-а дали върви, етц. Вярваш или не, 3 минути са необходими на човек за да си хареса някого и на инстинктивно ниво да "предвиди" дали ще си паснат ; ) Това са доказани факти още преди да се измисли спийддейтинга.
От любопитство бих отишла, въпреки че не съм убедена, че там ще срещна моя тип момчета. Донякъде държа версията, че тези блайнд-дейтс, спийддейтингс и пр. "шано" неща са за по-отчаяните хора, а аз не обичам отчаяни мъже. Не че е задължително всички да са такива, ама не си представям един здрав, прав, готин и самоуверен мъж да тръгне на такова нещо. А аз точно тея ги обичам, дори да не са лъжица за моята уста (за момента)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Неее ... Не разбирам как може 1 човек да бъде преценен за 3 минути. Това е само 1 впечатление, а то (поне при мен) често се променя.
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Щом съм решила, че не ме устройва, никой не може да ми промени мнението! + това аз не залагам на първи впечатления, защото винаги търся нещо сериозно и бързите "преценявания" не са в мой стил ..
Не вярвам, че за толкова време можете да прецените човека!!
Може само да добиете бегла представа за него, а мен това не ме устройва!
п.п. спестете си отговорите към мен .. всеки си има мнение!! ТОЧКА!![]()
Priceless .. <3
ъъ сори,ама не ловиш смисъла на спийд дейтинга ;дПървоначално написано от Hilary_
Целта не е да отидеш там и да си хванеш гадже за 3 минути...отиваш там за да се запознаеш с нови хора,достатъчно са 3 минути да решиш дали човека срещу теб e симпатичен и дали би искала да контактуваш с него занапред.След това ако ти допадне си излизате и имаш доста време да се опознавате по-сериозно.
Това е общо взето![]()
Мен ми звучи забавно. Бих отишла да погледна и да се похиля. Малко ме съмнява, че там ще си намеря гадже или някой, който да ми хване окото, ама самата идея ми е интересна. Дет се вика, не знаеш къде ще срещнеш някой нов добър приятел.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ъъ не си извинен ..Първоначално написано от Sh@d0w
И отново не си ме разбрал (както винаги) за 649 път ще повторя: бързите неща не са за мен - няма значение какво си търся! Защо трябва да прекарвам 3 минути с някой като може да ми отдели цял ден? ..
п.п. НЕ си прави труда да ми отговаряш Радославе!!![]()
Priceless .. <3
Някой да и отговори,че на мен ми е сърдита и колкото и просто да и го напиша пак се прави..инатчеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Виж поста на сиси преди теб ето това е свободното мислене..много точно си го е написала.
Точно това и аз написах,като видиш че не ти стигат тия 3 минути с човека и виждаш че искаш още взимаш му координатите и след това си излизате колкото ви душа иска.Нали това е целта на спийд дейтингаЗащо трябва да прекарвам 3 минути с някой като може да ми отдели цял ден?![]()
Добре на какъв език да ти го напиша, че не бих отишла на такава среща бе??
Малоумен ли си или да?? ..(т'ва е риторичен въпрос)
аре тихо вече ..![]()
Priceless .. <3
Добре де без нерви,разбрахме че не би отишла,само че доводите ти куцат..
Кажи си просто че поддържаш това мнение само защото е обратно на моето и се приключва![]()
Ако има нещо ЛС,не оспамвай темичката ;д