Цитирай Първоначално написано от Hilary_
ми не бих отишла, не съм толкова повърхностна, че да реша дали някой ми допада или не за 3 минути ..

п.п. очевидно обаче някои хора предпочитат просто да хващат без да подбират ..
Ти нормална ли си бе, маца, във всяка тема нещо се репчиш... Имам чувството, че просто те кефи на всичко да си контра.
Психологически са ти нужни 3 минути да прецениш дали един човек "става" и на базата на тая химия обратът обикновено е един, ако ти си харесала обекта за 3 минути и той тебе те е.
Ще цитирам бейбиту, че тоя неин пост ми се е забил яко -> "Когато има химия, всичко останало е въпрос на време".

Не пиша този пост за да изразявам мнения за спийддейтинга. Не съм против, не съм върла привърженичка или отчаяна, пропаднала и т.н., просто искам да ти изложа фактите и да се опитам да ти повлияя да не пишеш толкова големи щуротии.

И, между другото, хората сме си повърхностни. Щото ти, дето много се надъхваш, съм убедена, че като се разминеш с мазен дебеланко никога няма да помислиш дали този човек е добър, чувствителен и т.н., а той може реално да е невероятен човек за връзка. Но ти няма да помислиш изобщо за съвместно бъдеще с него, защото няма да фигурира в мозъка ти като атрактивн обект. Винаги 1во е телесното, така си е!, а не душевното. Първо се гледа външния вид, small talk-а дали върви, етц. Вярваш или не, 3 минути са необходими на човек за да си хареса някого и на инстинктивно ниво да "предвиди" дали ще си паснат ; ) Това са доказани факти още преди да се измисли спийддейтинга.

От любопитство бих отишла, въпреки че не съм убедена, че там ще срещна моя тип момчета. Донякъде държа версията, че тези блайнд-дейтс, спийддейтингс и пр. "шано" неща са за по-отчаяните хора, а аз не обичам отчаяни мъже. Не че е задължително всички да са такива, ама не си представям един здрав, прав, готин и самоуверен мъж да тръгне на такова нещо. А аз точно тея ги обичам, дори да не са лъжица за моята уста (за момента)