.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Дали съм отворена?

здравейте,аз имам един въпрос.не съм правила секс,но много често си се самозадоволявам у нас,слагала съм си тампони и приятлят ми ми е бъркал с пръсти,но не сме стигали до секс.въпросът ми е дали съм отворена?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Вероятно.

Но все пак си вкарай 1-2 шишета Derby 3 литра, да си сигурна.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Да , ей ся идвам да намажа и аз мойта ''филия''.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Вероятно.

Но все пак си вкарай 1-2 шишета Derby 3 литра, да си сигурна.
    +1
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Абе бива ли да сте толкова необразовани ..... имаш химен - девствена си ... нямаш химен - не си девствена ... а за да разбереш какво е химен иЗПОЛЗВАЙ http://www.google.bg
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на draid

Re: Дали съм отворена?

Цитирай Първоначално написано от imblue
    здравейте,аз имам един въпрос.не съм правила секс,но много често си се самозадоволявам у нас,слагала съм си тампони и приятлят ми ми е бъркал с пръсти,но не сме стигали до секс.въпросът ми е дали съм отворена?
    Без отварачка, няма как да си отворена. Най-много да си скъсала химена.

Re: Дали съм отворена?

Цитирай Първоначално написано от imblue
    ..emi po veroqtno e da ne si otvorena ..kak se samo zadovolqva6 ii na kolko si god ;p

Супер фен
    Град
    София
    И по-горе си го казаха - първо се образовай на тема "Секс". Ако не ти е скъсан хименът не си отворена, ако да - отворена си. Вземи едно огледало и се огледай отдолу, ако си разкрачиш повечко краката трябва да видиш вътре една ципа с различни по големина балончета, ако я няма - не си девствена... А по какъв начин се самозадоволяваш?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Сопрете се малко с остроумните коментари.
    Ако ти е толкова чудно дали си все още с неразкъсан химен, отиди на гинеколог. Иначе докато не спиш с мъж се водиш 'девствена'.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    мисля ,че с горното мнение темата се изчерпа
    Hostis Honori Invidia

Това май е втората такава тема тая седмица.
    Иначе най-вероятно си разкъсала химена (отворена си), но твоя случай ми напомня тоя при момчетата. Те може да са мастурбирали,но докато нямат същински акт са девствени. Ти също.

Съветче: теми се пускат или в кофата, просто ей така, 'щото ти е скимнало, или в определения раздел, след едно поне малко задълбочено "разследване".
    ~девойче съм~

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си