- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Страшен филм с деца?
Понеже не ми се гледат страшни филми тип ''брутални'' които се колят и така нататък което е по скоро противно от колкото страшно искам да гледам страшен филм в който има деца попринцип са по загадучни някак си. нещо като ( orphan , предизвестена смърт и т.н. ) може ли някой да ми каже някакъв такъв филм.
House Of Wax, I Know What You Did Last Summer, The Hitcher e много хубав.
горещо ти препоръчвам
Babysitter Wanted
Wicked Little Things
The Others
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Children of the corn
The Omen - Старите филми само че. Уникални са и бая страшни. Горещо препоръчвам![]()
The reaping- 4ерна жътва се превежда!!! - Уникален
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Дааааааа. Такава развръзка има....Първоначално написано от ArrowsOfDeath
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1 този филм е много добър препоръчвам ти го !Първоначално написано от ArrowsOfDeath
+пф братле........ този филм, ако щеш вярвай щях умра от страх :> и края беше адския.... наистина много неочакван... всичко бях си помислял, но не и тфа! И АЗ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!!!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
хЪх...
Ghost ShipНе е много страшен., обаче аз го обожавам..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm Busy.!
You're Ugly.!
Have a Nice Day..!![]()
![]()
Първоначално написано от harmaiani94
Първоначално написано от Immortalbeloved
и в трите филма деца няма.Доколкото разбрах тя искаше деца,а не тинейджъри.Иначе и аз ти препоръчвам Babysitter Wanted -много ми хареса на мен
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
The others e велик !! всичко е на ниво, страхотен филм, краят е уникален, а актьорската игра е страхотна, Никол Кидман е уникална.. гледай го, ще ти хареса![]()
IT
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Както всички останали аз ще ти препоръчам The Others (ненормално як е и краят .. просто), Hide and Seek (уникално изцепващ с тоя Чарли ама айде да не разказвам) и още един. INSIDIOUS. Невероятно хубав. Просто трепнеш от очакване да видиш какво ще стане.
![]()
Paranormal avtivity 4 ; hide and seek ; room 1408 не е с деца, но не е от тип 'брутални' ами си е психарийка. (: