.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Срамни устни

Имам проблем със срамните устни. Протриват ми се лесно от превръзки или от по-груби гащи. Преди не беше така, изведнъж почна да се получава. Само за сведение, ходя на кола маска на триъгълника. Сега се намазах с един крем, който е точно за тва, успокои ми и мисля, че започва да минава. Та въпроса ми е дали и на някой друг му се получава така и дали е нормално. Мерси предварително!

Голям фен Аватара на stelit0
    Не се прави,че е от грубо бельо и превръзки.Всички знаем причината...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Повече от фен
    може би мислиш че ти се протриват защото са ти се подули . а те са се подули от нешо друго . аз също имах такъв проблем ама не помня какво беше . отиди на генеколог !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Сериозно... не е от тва, за което си мислите А те сега почнаха да се белят... И преди ми е ставало така и козметичката каза, че е щото не ям плодове, (което си е така) ама не съм сигурна, дали тва е причината.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Логиката с неяденето на плодове ми убягва, честно ти казвам. Струва ми се, че козметичката ти се опитва да си прикрие некадърността, като вади вода от девет кладенеца.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Абе кажете си го четно от секс е Кво толкова се обяснявате
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Е другия път му кажи да те клати отзад.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Много сте забавни, удивително оригинални и остроумни. Приключихте ли?

Авторката, сигурна ли си, че причината е в бельото и превръзките? Може да е инфекцийка някаква. Други симптоми? Зачервяване, парене, сърбеж? И това кремче доктор ли ти го изписа или се самолекуваш? Освен с козметичката, няма да е лошо да се консултираш и с гинеколог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Dima1603
    Guest
    Здравейте за първи път пиша във форум отностно някой мой проблем. Получих раздразнение на долните срамни устни от превръзки, още от втория ден на моята менструация, през това време не съм правила секс. С неска се получават вече 5 дена и слагам ежедневни превръзки и продължава да ме щипе много. Мажа се отвънка с кремче бочко но то не облкчава много. Може ли наистина от превръзките да се протъркам или имам друг проблем ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Възможно е и да е от превръзките, ние няма как да знаем. Отиди да те погледне гинеколог.

Може да е от превръзките. Ползвай тампони. Отиди на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си