.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Варна, моретоо :)
    Когато започнеш връзка и започнеш да се сближаваш с половинката си е нормално да се отдаличиш от приятелите си. Напълно нормално е, все пак смисъла е именно това, да намериш любовта и подкрепата и всичко, което ти е нужно в противоположния пол (обратните няма да ги коментирам, защото за мен те са грешка на природата)... ако отделяш повече време на приятелите си примерно, ти не обичаш достатъчно този човек... това е другата страна на нещата. А, да... и в такива моменти си проличава кой ти е истински приятел и кой не.
    хЪх...

Повече от фен
    по принцип на тоя свят само майка ви и истинските приятели са до гроб. ако трябва да избирам, предполагам, че ще избера момичето (просто съм си импулсивен и обичам живота за момента) и причината да избера момичето е именно,ч е приятелите ми са по-скъпи и дълготрайни и знам, че при тхя мога да се върна и ме разбират защо съм направил едно или друго.

обаче да си знаете, ако приятелите ви и гаджето са съъъвсееем несъвместими, има две обяснения: 1) тя е нещо временно и й се кефите, ама няма да изкара много 2)ПО-ЛОШОТО или с приятелите си или с приятелката си, не сте инстинските вие и те не ви разбират, а ви виждат по начина, по които искат да бъдете...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Когато имах приятел преди,ситуацията беше абсолютно същата.Най-добрата ми приятелка никога не искаше да излизаме заедно,защото нямала какво да си говори с него...Аз не и се противопоставих,дори напротив!Не желаех да се чувства отхвърлена от мен,заради това,че вече си имам приятел и излизам примерно по-малко с нея.За това винаги,когато ме помолеше да излезем зарязвах всичко и дори НЕГО.И той не беше перфектен,но и тя постоянно говореше неща от рода:"Ооо много сте зле" и тем подобни...Вече не сме заедноно аз продължавам да си дружа с моята най-добра приятелка.

^ кой ще те търпи да го зарязваш, само 'щото на оная и е скимнало.. нормално.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ми се е случвало приятели да отказват да се събират с мое гадже. Може да не са първи дружки, но поне от уважение към мен и чувствата ми към дадения човек се държат дружелюбно и не поставят ултиматуми. Даже сегашният ми приятел целенасочено се опитваха да го "приобщят", въпреки че нямаха много допирни точки.

Ако попадна в такава хипотетична ситуация вероятно ще се постарая да балансирам между гаджето и приятелите. Но честно казано сериозно бих се замислила над въпроса що за приятели биха ме карали да избирам между тях и човекът, с който съм решила да бъда.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Най-добрата ми приятелка не ми каза да избирам,но по самото отношение и думите просто ми стана ясно,че няма как да стане да излизаме заедно.Тя е особена и така...

Супер фен
    И какъв е проблемът? Аз на твое място бих поговорила и с двете страни, ако нищо не се промени просто няма да се събираме всички заедно, а ще си разпределям времето.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от letmetellyou
    Бившия си приятел запознах с приятелите си, но никога не съм ги карала да излизат заедно. Излизах и с двете страни поотделно. Не мисля, че щом съм ги запознала, трябва задължително да излизаме всички заедно. Все пак аз си имам своите приятели- той неговите. Имахме си време за нас, имахме време и за приятелите си.

Не се влияй от хорското мнение ! :P
    Обичам, когатоо погледна към теб...а ти вече ме гледаш...<3

Приятелките,гаджето е толкоова временно понятие..
    Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
    Night is my daay .. [!]
    Стар ник osichKa19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си