- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sportsdirect.com - поръчки?
Събрали сме се няколко човека за сайта да си поръчаме и въпроса ми е как става поръчването.Трябва първо да събера парите за доставката ии дрехитее и да ги вкарам в картата и после какво? Трябва да нанеса някакъв номер на картата или ??.. И дали няма да ми вземат повече пари от картата,направо си нямам и на идея как става всичко ..
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз и семейството ми също си поръчваме доста често от там, има страхотни намаления, но точно как става не знам, защото тати се занимава с поръчките .. след малко ще го питам, може да ти дам все пак някакво инфо
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ако нямаш карта - отиваш във ПИБ (най-изгодно е ) и си откриваш (безплатно е + 50ст на месец...) една дебитна Visa Electron.Ways to Pay
We accept the following methods of payment:
• Visa
• Master Card
• Visa Electron
• Visa Debit
• Maestro
• Solo
Влизаш в сайта ,правиш си поръчката, изписва ти колко ще струва + доставка и ако те устройва - попълваш си данните на картата и от сметката ти се таксува въпросната сума.
Бтв ,30 паунда за доставка до Б-я :/ ... Не знам какви дрехи ще купуваш ,но на разпродажби в София за толкова си взимаш свестен панталон или тениска...Ти си знаеш ,де.
http://www.eshopassistant.com/index....d=79&Itemid=85 - а този начин,по удачен ли е?
ако се интересувате мога да ви дам скайпа на едно момиче което прави общи поръчки и взима само 10 процента от цената на стоката което излиза много изгодно а и момичето е точно
Съдбата помага на смелите !
ако може ми го прати на лично.Първоначално написано от DesSsi
[quote="Auriss"][quote]Ways to Pay
We accept the following methods of payment:
• Visa
• Master Card
• Visa Electron
• Visa Debit
• Maestro
• Solo
Не е по темата, но се сетих да попитам като видях цитата. Маестрото не е ли дебитна карта? Или има и Маестро кредитна?
Еми чаках си поръчките 20 дена ако не и повече и накрая казаха, че няма да дойде . Смисъл не ми взеха парите, ама се пак ... накрая не ми доставиха нещата, туй че не ти препоръчвам да пробвашПървоначално написано от mim4ety_sara
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти
Ако нямаш карта и си от София - не се занимавай с разни такива %-аджии. Пиши ми - ще ти услужа ,не ми е проблем. Но с такива просто не се занимавай - някакви ненормални комисионни искат за никаква работа.
http://sportsdirect-bg.com/ поръчвала съм и са точни !