- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е??
Бях чела в интернет, че момичетата спортистки докато тренират и от разтеженията и т.н. могат да се отворят.....един път когато се върнах от тренировка имах на гащичките си червено петно, не беше голямо. Помислих че ми е дошло сложих си превръзка, но беше само това, превръзката не беше оцапана .... възможно ли е до някаква степен да съм скъсала малко химена или нещо друго ..... на мен ми се струва невъзможно. Сега тренирам 2 спорта и карам скейт, но това 'оцапване' така да се каже повече не се е повтаряло ...някакви мнения??
п.п. без нападки моля, сериозна съм, и се интересувам дали на някой му се случвало същото или просто мнения![]()
Женско съм
Честно казано и аз съм чувала, че е възможно, но има малък шанс, може да се случи, ако се притоварваш, но не става при всички спортове.. Зависи какво тренираш.Иначе можеш да провериш дали хименът не е прокъсан - вземи едно огледало и си разкрачи малко повече краката и като "надникниш" вътре, ако я няма тази въпросна ципа, значи си се отворила..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
възможно е да разкъсаш химена при спорт
Hostis Honori Invidia
Честито, вече не си девица. xD![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
тренирам волейбол и хандбал, а това въпросно 'петънце' беше като се прибирах от тренка по волейПървоначално написано от AniBG
Женско съм
да, винаги правя разтежения. И като се замисля на всяка тренировка се опитвам да направя шпагат след като съм загрялаПървоначално написано от miminko
Женско съм
Сама си отговори..Първоначално написано от zooyork
smoker4e7o, изобщо знаеш ли значението на думата "девствен"..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
просто исках да питам дали е измислица ииии не е ии... DAMNПървоначално написано от AniBG
Женско съм
възможно е, да.
сега може и да позарастне малко, зависи от възрастта ти.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от Parallel
о, колко си забавен и оригинален ..;]]
е как ще зарастне...когато съм говорила с майка ми на тема секс, ми е казвала че хименът не зараства .... не знам не знамПървоначално написано от gandalfepi4
Женско съм
Гандалф има предвид, че ако е много малко разкъсан може да зарасне до начално положение... а не, че като те отворят и след една година ще зарастне, ако не правиш секс![]()
ако си много дребно хлапе е възможно (въпреки че не на 100% наистина)е как ще зарастне...когато съм говорила с майка ми на тема секс, ми е казвала че хименът не зараства .... не знам не знам
хименът се променя с възрастта доста. обикновенно ако си на възраст за eбaнe се приема че вече не може да се регенерира, но не знам колко е гоуема OP-ката
справка
Emans, S. Jean. "Physical Examination of the Child and Adolescent" (2000) in Evaluation of the Sexually Abused Child: A Medical Textbook and Photographic Atlas, Second edition, Oxford University Press. 61-65
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Само с отварачка за консерви мисля че може да се отвориш. Прави ли съм ?
ваУ рокс
Grell
Както винаги си прав.Първоначално написано от BladeDancer
![]()
П.П Не ме жали,бейби.![]()
Първоначално написано от amk933
Ей, казвам ви го за последен път. Пишете си на ЛС-та, скайп и т.н. Стига сте спамили из целия форум! Друго предупреждение няма да получите.
Възможно е, на майка ми й се е случило. И не я е боляло първия път.
аз съм акробатка и при мен ми стана, ходих на гинеколог и ми каза че е от разчекването. шпагатите и т.н......
Вероятно така е станало и се е скъсал..
Но няма нищо страшно.. голяма работа.. даже първия ти път няма да те боли толкова.
Да може, да се скъса химена при упражнения. И при мене се скъса от упражненията и първия път не ме болеше много![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Може да ти се скъса, както най-вероятно е и станало, ама кво ти пука, по-малко ще те боли първия път.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5