- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво мислите за татуирани момчета
Е харесват ли ви отвращават ли ви, безразлични ли са ви. Кажете мнение.
Яки почове според мен![]()
абселютно зависи от момчето!Tатуса не те прави такъв и онакъв....
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Веднъж бях чела една статистика, че татуираните мъже са по-лоши от нетатуираните и това малко ме отвърна от нашарените типовеНе знам дали може да се вярва на това де...
Едва ли ще отхвърля някого, ако е татуиран и ако ми допадне по нрав де...
Лошото на татуировките е, че по тях може да се съди за човека. Т.е. ако ми се стори че татуировката е тъпа или посредствена, т'ва е минусче за човека, който я носи, хахаха.
Смислените татуировки и тия с послание ми харесват обачеДа научавам нещо за човека, когато ги гледам, и да са вълнуващи, а не някви посредствени йероглифи тип "сила", "секс", "огън" или "suck my dick bitch" и т.н. (виждала съм такива), или пък грозни татуси. Блякс =р Предпочитам тия с посланията или оригиналните и красиво нарисувани. Тогава татуса може да е даже бонус за момчето ;D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
винаги са ме привличали...от друга страна пък са или безразсъдни или решителни....Или напълно наясно с интересите си ...или не знаят какво искат. Татуираните винаги са в двата края,дано се нацели по-добрия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Все ми е тая , дали някой има или няма татуировкаТя не прави човека и не мисля , че има някакво значение.. .Не гледам по-различно на тези , който имат
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Имам татуировка от около 4-5 месеца и някакво специално внимание не виждам.Питат ме кога съм я направил или нещо такова но нищо специално.Татуировката не може да е определящ фактор,дразня се че доста хора смятат че щом си татуиран значи си някакъв идиот който вообще не мисли за каквото и да е и някакви глупости...
>>DjBelev<<
харесват ми, но в рамките на нормалното, а не целия обрисуван
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Нито ми пречат, нито ме впечатляват. Но някои татуси могат да покажат много за притежателя им, така че зависи и от посланието на татуировката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Aww...обожавам татуирани момче , в умерине количества , не целите нашарени де...изглеждат някакси външно и вътрешно супер силни...
Зависи от ред неща...От момчето,от татуса,от количеството татуси.Аз лично МРАЗЯ татуирани от горе до долу-отвращават ме!!!![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ей сега като си направя ръкавите ще става сеир :Д
За мен няма значение дали са китайски йероглифи или картинка, просто ако ще е нашарен трябва да си взема татуса ПОНЕ толкова насериозно, колкото ги вземам аз. Мъж, който смята, че това, с което е белязал тялото си завинаги е просто картинка, е прекалено повърхностен за мен.
Върху мен имат супер голямо внимание.Намирам ги за супер секси и почти моментално се хвърлям в действие ако видя татус;)
Shorty I love you
And you love me too
We were meant to be
Cause shorty
You love me
And I love you too
And I promise I'll be true to you
привличат ме по някакъв начин,да не говорим за татуисти![]()
обаче съм малко предубедена към 15 годишни момченца с трайбъли и некви маски,да не говорим за only god can judge me
еми зависи..
но попринцип са адски якии .<333333
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
суперр мноу ме кефяттт<3333
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Само да питам какво ще рече много "надраскани".Ако татусите са повече или просто ако по - голямата част от тялото е изрисувана.Не че се водя по чуждия акъл но ми е интересно просто.Имам надпис на гърдите и един египетски символ на врата, като цяло двата татуса не са много обемни, но имам намерение в скоро време да си почвам целия гръб и спирам с татуировките.Това към много нарисуван ли спада![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ами аз самата имам 2 татоса, които за мен имат значение. Нямам нищо против не само момчета, но и момичета с татоси, стига да имат смисъл, а не да са направени, защото е модерно, или защото си мислят, че като имат татуировка са велики.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз твоите доколкото виждам пак не са чак толкова големи, за да се броиш "много татуиран". Пак си "много", но не в тоя смисъл на "много".
Мисля че под "целия изрисуван" се има предвид нещо такова или такова (като жената), цък ...
Въпреки че мен последните 2 ме кефят в някаква степен. Не да са по мен, ама да гледам така нашарени хора с ръкави и с татуси по краката. Не си е зле, стига да са естетични и артистични татуировки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ооох обожавам ги!![]()
много ми харесват като имат татуси и на двете ръце.. някак си, изглеждат ми по-силни, а и особено ако имат изпъкнали вени на ръцете си.. priceless!
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3