- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса и обем
![]()
![]()
Косата ми е къдрава ,има обем по принцип но нещо почна да изчезва ,къдриците намаляхане я горя с нищо,мия я на 4 дена...препоръчайте ми някакъв спрей за обем,балсам без отмиване ,пяна или нещо такова само и само да има ефект
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Почти всички пяни за коси след измиване на косата са за обем ;дд
^ да и на втория ден обемът спада
Аз лично не намирам адекватно решение освен отново да повтарям процедурата с дифузера или ако нямам време - топирам, пък ако се развали, здраве да е...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Суши си косата с наведена глава надолу.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Някой ползвал ли е това и има ли ефект
Имам балсам от същата серия ,но нещо не ми харесва
moderated by
Cucko0
момиче
^ не съм го ползвала..но за къдриците защо не си вземеш нещо за къдрави коси което е за оформянето на къдрици мисля, че зеления сънсилк беше за това или се бъркам..ако е така някой да ме поправи![]()
да при мене така става супер обемнаПървоначално написано от LadyV
и моля не разтягайте страниците така.. кофти работа
Да, суши косата си наведена надолу. И леко я мачкай като я сушиш.
Това за Нивеа не съм го пробвала, но съм чела мнения и то все отрицателни.
Аз пък това на Нивея го харесвам... може би зависи и от косата, защото на мен и балсама ми харесваше и ми правеше обем.
Иначе и на мен ми помага това със сушенето на косата, когато главата ти е надолу... Една приятелка си слагаше малко пяна и докато я сушеше я мачкаше и така косата и ставаше още по-къдрава и обемна.
Тези сънсилк има ли ги въобще да се продават още?Първоначално написано от FuCKkK13
Помня,че бяха супер готини продуктите им ,но за съжаление отдавна не съм ги засичала
момиче
ами честно да ти кажа скоро не съм оглеждала, но мисля че скоро една моя приятелка си беше взела ако не се лъжа ...ами провери...а ако няма търси нещо за оформяне на къдрици, но не пияна..ми кремче или нещо от този сорт .. дано съм помогналаПървоначално написано от GrippingBosh
![]()
Амии аз преди доста се бях запалила по тоя обем , но слава бого мина това време.Да , сушенето е добър вариант , но само когато косата ти е влажна,поне при мене само тогава има ефект.Иначе вечер преди да си легнеш може да си вържеш косата нагоре,че да добие формата на ананас.
Иначе с пресата с вафличките става пак ,но ти явно не си падаш по преси и тн.
![]()
Това със сушенето надолу е вариант. Охх вие искате обем, аз се чудя моя естествен как да го премахна...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от infected9
Внимавай к'во си пожелаваш, че ще вземе да се сбъдне, повярвайте трудно се обуздава...![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм така.Първоначално написано от marilyn
![]()
![]()
Иначе както казаха преди мен - сушиш с главата надолу, за Sunsilk и аз съм чувала много хубави отзиви.![]()
Искам да Ви попитам как да се подстрижа за да имам обем отгоре на косата си![]()