На 10 си направил татус.. сега на колко си, на 10 и половина ли ?![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
да не би да имаше предвид 10-ти ?
Hostis Honori Invidia
Абе и аз съм една патка, извинявам се за което![]()
в студиото дето се татуира не ти ли казаха ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ти си човека,който не може да се изразява правилно ... Хората не са ти виновниАко беше малко по-умен/а щеше да се поинтересуваш в студиото за всичко свързано с татуса ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
дори да се бели пак се мажи, но повече от две седмици няма нужда според мен. Чистиш ли го и с мокри кърпички без алкохол разбира се?
Fuck you You fucking Fuckers
Мажи, докато ти изглежда суха кожата.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мисля,че вече няма нужда да я мажеш.Пък и вече май трябваше да се е обелила.Може да я миеш леко с вода или с мокри кърпички.
П.П Казвали са ми,че не е хубаво да се маже с вазелин.На познати им казаха да си купят Витамерфен (ако не се лъжа така беше).
Първоначално написано от amk933
Да благодаря ти . Моят татуист ми каза с вазелин , за витамерфин ми каза че преди време е правил на някакво момче татус обаче имал алергия към нещо което се съдържало в витамерфина и целият бил в пъпки .. После дал 200 лв за лекарства , и за това ми препоръча вазелина .Първоначално написано от stelit0
Явно има и разбрани хора в този форум
Татуировчика ти не ти ли даде един специален крем?Попринцип с вазелин става,то се маже за да не се напука,защото ако е суха татуировката и докато не се е обелила се накъсва.Ако се е обелила няма смисъл да я мажеш вече,ако още се бели я мажи,просто защото иначе може да се накъса и ще трябва да се оправя защото ще стои грозно![]()
>>DjBelev<<
Една позната си мажеше татуса на крака с крем на млечно-вазелинова основа.Мазен такъв.Гледала съм преди и след намазването.Много хубаво изпъкват цветовете.Особено лятото като се вижда.Всъшност зависи от мястото.![]()
Първоначално написано от amk933
Витамерфен,Гентамицин - това са кремовете.И двата си татуса ги мазах с витамерфен, обелиха се за по малко от седмица и не съм имал проблеми, нито са мръднали, пък единия е на 3 години вече, а другия на 2![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз пък съм чивала че Гентамицина,че "изсмуква" цветовете .Ама може би е само за цветни,знам ли.Аз моята я мазах с Банеоцин,нямала съм проблеми.Първоначално написано от BlindedAngel
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
^Не съм чувал за такова нещо, но и не отричам че може да има.Имам един приятел направи си татус на крака ( безцветен ) маза го с гентамицин и никакви оплаквания.Но за цветни татуси може и да прави така не знам![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Абе аз моя татус не го видях да се бели,не разбрах кво стана![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall