.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Мамолог

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Мамолог

Здравейте и честит празник!

Обръщам се към вас с молбата ако можете да ми препоръчате добър мамолог в София. До сега не съм ходила на такъв преглед и изобщо не съм на ясно къде ги правят и как протича самата процедура. Предполагам, че с ехограф? От известно време имам едни доста неприятни болки отстрани на гърдите и в зърната. Самоизследвала съм се няколко пъти и не напипах никакви бучки или други образования. Няма и секрет от самите зърна. По принцип болките ми много наподобяват тези на ПМС и в началото си мислех, че е точно това, но след като цикъла ми премина болките продължиха. После мислех че е от периода преди овулацията, но тя също премина, а те си останаха. Знам че най-добрия вариант в такъв случай е да отида на преглед при специалист затова ви моля нека който е ходил вече да ми даде малко повече информация - къде точно да отида, как протича прегледа, заплаща ли се или може и с направление и всичко останало, което сметнете за нужно да споделите

Благодаря предварително!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Доц. Байчев във ВМА. Първо се прави палпация, евентуално после ехо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си