- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да продължа..
Здравейте! Пиша ви за да ви помоля за съвет, защото днес след като срешнах хора от миналото за които още ме боли много се натъжих и незнам как да продължа с тази болка..
Ще започна с едно момче с което се запознах преди 2 години и то е момчето което единствено съм обичала. Той ме предаде и спрях да го познавам-започнах на чисто. Добре че до мен беше най-добрата ми приятелка с която сме приятелки от деца, но тя си намери приятел и макар че никога не съм го очаквала единствено от нея спря да се интересува от мен след като той се появи. Това са 2 от нещата за които съм най-нещастна.. защото днес на Великден видях и него и нея, а аз съм супер чувствителна и много лесно се натажавам от малкото, а след като те за мен са били най-ценните в живота ми и съм ги изгубила страдам много.. въпреки че изглежда глупава моята тема аз я изживявам и за мен вашите отговори ще са много важни. Животът ми показа много разочерования и предателства и никога не съм се предавала след тях, но днес направо рухнах. Само при вида им всичките ми спомени за момент се върнаха и започнаха болно да изплуват от съзнанието ми. Старая се да не мисля за това, но немога..
Приятелката ти след като те забравя заради гадже не е никаква приятелка! А момчето не го мисли - предал те е. Не е нито първия, нито последния !
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Знам че е така, но как да преживея болката и спомените с тях.. истрих вс песни които ми напомнят за тях, но спометът не мога.
Споменът за него ще изчезне все някогаНякога, когато намериш някой друг, по-добър от него, някой който да обичаш и той да те обича
Сега просто имаш нужда от прегрътка и нещо с което да се разсейваш
Ще ти кажа още нещо: не губи вяра и винаги се усмихвай
![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Мерси за милият съвет.. Така е надеждата никога не бива да умира.. и трябва да продължа с усмивка..
Ти пък си намерила какво да триеш! КАто изтриеш 5 песни и 10 снимки нищо няма да се промени. Добре де, липсата на снимки може и да помогне, но пък тогава като ги видиш на живо ще стане още по-гадно. Просто трябва да си ги избиеш от главата. Намери си хоби, излизай, запознай се с нови хора, създай нови приятелства ... времето ще ти помогне да изтриеш спомена за предателството (от страна и на двамата, които спомена).Първоначално написано от mechtattelka
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Ще видиш времето колко невероятно нещо е и как всичко в живота се връща рано или късно... по един или друг начин![]()
хЪх...
С изтриването на няколко песни няма да постигнеш нищо...де да имаше такова бутнче "изтрий" и за някои болезнени спомени,но уви няма
Единственото лекарство тук е времето.Ще завържеш нови приятелства,пък току виж си хванеш и приятел,с който да си щастлива.Предлагам ти да запишеш някакъв спорт или пък да си намериш хоби.Това е най-лесния начин да направиш нови запознанства и да намериш приятни хора,с които да общуваш.Преди време бях предложил това на един приятел който се намираше в нещо като твоето положение.Записа се на танци и завърза доста добри приятелства там.
Както се казва-когато живота ти предложи лимон направи си лимонада![]()
Така е всичко се връща и аз се надявам когато това се случи вече да не ми пука за тях и да съм ги забравила.. Времето лекува прави сте и наистина трябва да се започне от някъде например от триенето на снимки и песни.. и аз ще продължавам да трия от мислите си всеки спомен малко по малко..Първоначално написано от RoSKo0o0
Времето лекува.. Моят съвет е да излезнеш и да се поразнообразиш, намери си занимания, прочети една книга или списание, намери си нови приятели. Ако си достатъчно упорита в търсенето ще намериш човека, който те цени истински и който да ти показва, че е до теб всяка секунда от твоя живот обичайки те искрено.. Сега единственото, което ти трябва е приятели, на който да си изплачеш чувствата. Предполагам имаши други приятели, защо не отсееш най-добрият от тях, който мислиш, че няма да те предаде, на който имаш истинско доверие. В случая обаче продължавам да съм на мнение, че най-добрият ти приятел е майка ти - тя никога няма да отиде и да каже на някой за неволите или тайните, които ѝ споделяш, още повече, че може да ти даде съвет..Желая ти успех и приятни мисли и много усмивки!
Дано съм ти била полезна.
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Да, имам и други приятели и благодарение на тях аз продължавам напред.. и наистина трябва да се разсеивам с различни занимания, за да не мисля, но незнам как да ги избегна и щом ги видя да не се натъжавам..
Ами ще спреш да се натъжаваш, ако мислено ги игнорираш и така, когато ги срещнеш няма да ти прави толкова голямо впечатление.Първоначално написано от mechtattelka
Аз доколкото разбрах те са тръгнали заедно, така ли?
Извинявай ама си била заформила приятелство с големи неблагодарници..
Мразя ги тия копеленца дето не знаят какво искат и които не оценяват това, което имат..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Тя е с друго момче, а той с друго момиче. Ще се старая да ги игнорирам когато ги видя.. но при приятелката ще е много по-трудно, защото с нея сме преживели много моменти, но това е било когато беше старото момиче, а сега вече е друга..
Аз песни, снимки не съм трил. Каквото и да стане оттук нататък... ти си го каза "искаш", и ще стане... има нещо във Вселената, което поддържа баланса, споко... никой убиец няма хубав живот дето се викаПървоначално написано от mechtattelka
![]()
хЪх...
Няма начин да не се натъжаваш, като виждаш хора, които ти носят подобни болезнени спомени. Единственото, което можеш да направиш, за да се почувстваш по-добре е да се обърнеш към настоящето и да намериш и в него хора, които да обичаш - гадже, приятелка. Когато имаш такива хора до себе си, много по-лесно е да погледнеш тези от миналото.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Според мен приятелката ти, колкото и да е влюбена, ако ти беше истинска приятелка не би те оставила. Момчето явно е щастливо с другото момиче, ти би трябвало вместо да се самосъжаляваш да вдигнеш глава и да продължиш напред. Каквито и спомени да си имала, времето ще ги заличи, дори да не ти се вярва. След време ще срещнеш момче, което ще ти помогне да се освободиш от подтискащите спомени.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.