.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Софтуерен разработчик

Та искам да става софтуерен разработчик но незнам към каква литература да се насоча кой програмни езици да изуча ако може да ми кажете с кой да знапочна.

А какво искаш да правиш...софтуер е малко общо... приложен софтуер, операционни системи...? Езици бол за каквото се сетиш. Някаква подготовка имаш ли до момента?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Аз искам да ставам космонафт - какви упражнения да правя ? А да - и математиката ми е малко слаба - да ми препоръчате някакви учебници ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Аз искам да ставам космонафт - какви упражнения да правя ? А да - и математиката ми е малко слаба - да ми препоръчате някакви учебници ?

Ако сериозно искаше, щеше да знаеш А щом питаш очевидно не се занимаваш с компютри - в такъв случай - зарежи!

Цитирай Първоначално написано от Righteousness

Ако сериозно искаше, щеше да знаеш А щом питаш очевидно не се занимаваш с компютри - в такъв случай - зарежи!
    А за да знае нали трябва да се интересува и да пита? Не всеки решава само от четене някой хора искат мненията и на другите. Аз от 3 дни чета книгата на Наков за Java за сега ми се струва добре като за начинаещ, а и тази книга като цяло не е ориентирана точно спрямо Java, а да те научи да мислиш като програмист след като свършиш с нея можеш да се ориентираш към каквото искаш и ще ти е много по-лесно понеже много от нещата са общи при програмните езици като изключим синтаксиса. Поне това са моите наблюдения до сега, преди това с Java съм се занимавал съвсеееем малко с C++.

незнам закво се ебвате на човека просто пита нали за това е форума

Мега фен
    Ебавам се ,щото аз като реших да се занимавам с уеб дизайн влязох в piratebay и изтеглих близо 30гб книги и видео уроци за Adobe ... А разните dreamweaver/fireworks/flash са детски занимания пред C++ и сходни ...
    Е ,или поне на мен ми се струва доста по-сложно ,знам ли ...

И аналогията ,коята направих, е доста подходяща в случая.

Re: Софтуерен разработчик

Цитирай Първоначално написано от ProKiller2
    Та искам да става софтуерен разработчик но незнам към каква литература да се насоча кой програмни езици да изуча ако може да ми кажете с кой да знапочна.
    Започни със С# или Java, тези двата езика са най-търсени и най-популярни! А също и най-платени! Ако искаш сайтове да правиш научи PHP! Ами това е, успех и ако си сериозен може да видиш в НАРС - Национална академия за разработка на софтуер, там са много добри преподавателите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си