.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Въпрос към момчетата

Та чудех се, какво правите като еректирате в басейн или в морето а сте с приятели? Аз се отдалечавам от тях за 1-2 мин, много неприятно Щот иначе като се обърна само правя 10 метрова вълна.
    За тези които ходят с боксерки: като излезете от водата, не ви ли се полепват по формата?
    Темата е в секса защото е сексуална
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Аз попринцип ходя с боксерки, освен защото има мн красиви какички, ами защото,меча не ми виси и ми е по-удобно. Не полепват, защото имам 1-2 чифта, които са с няква яка материя(незнам как се казваше) и бързо исъхват. АКо ти стане.. мм ддз... търси няква баба дето се пече и да е по възможност дебела. АКо не намериш, качи си на телефона тази снима lemonparty.org
    Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...

Мега фен
    Хахахаха основната цел в живота на всеки от форума е да еректира в басейни и морета.. от мен да знаеш!
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Аз лягам по корем и лежа докато ми спадне.

Пляскам му един бекхенд и умира
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Купуваш си хавайки с тях няма как да те забележат.Не е приятно да се очертава гологлавия отмъстител.За някой момичета е хубаво де... но все пак...
    Big cock is here

Абе глупости, ще те е срам че си вдигнал патката. Ми ти тогава на нудистки плаж никога няма да идеш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

... Аз лично правя две три дължини в басейна да искарам малко енергията и ми е минало

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Аз си го намествам и си излизам... които видял - видял, кво ме бърка аз проблем с размера нямам - квото си го имам си го имам и не ме е страх да го показвам
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Ами то както е споменато по-горе най-добре си е с хавайки пък ако не си с такива може наистина ако те е срам де да легнеш за малко по корем и си овладял положението

Град
    София- град
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Аз си го намествам и си излизам... които видял - видял, кво ме бърка аз проблем с размера нямам - квото си го имам си го имам и не ме е страх да го показвам
    точно така който видял видял какво ти пука тамън може някоя да ти се метне направо и да те върне в басеина ( преди 4 години на 1 мой съученик му бяха забранили да носи анцунг защото му се лашкал нагоре надоло и било грозно )
    You used to call me
    Just to say I love you baby
    You would always treat me like a lady
    Everyone was jealous of the way
    We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
    You would always find a little more time
    To show me I was number one
    Put me there on my throne
    Lately where's the feeling gone

When it was good
    We were sitting on the top of the world
    When it was good
    No I never wanted nobody else
    When it was right, not like tonight
    We were sitting on top of the world

Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

GregoryHouse

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Да не съм си крал кура че да го крия ...
    Addicted to Addictions

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Какво го мислиш бе пич, таман може да ти излезе късмета

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Да не съм си крал "мъжкия полов орган" че да го крия ...
    Ненененене
    Бтв, на мен изобщо не ми прави негативно впечатление да видя непознат мъж така. Баси, човешко е. Камо ли ако пък се случи, докато говори с мен. Супер готино ми става

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На мен пък би ми станало гадно и гнусно някой си мъж да еректира в мое присъствие, когато говори с мен, или при неволни докосвания (изключвам моя мъж, естествено). Намирам го за слабост, за неумение даден мъж да се владее и по някакъв начин контролира. Просташко е да не можеш да се владееш при обикновен разговор или при визуален контакт с лице от другия пол. Все едно аз да се подмокрям, говорейки с хубав мъж.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Това са чисти предразсъдъци. И за пореден път жените сте по-облагодетелствани, защото дори да си подгизнала, хората около теб няма как да го разберат, докато ерекцията личи отдалеч.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Свищов
    Добро възпитание бих го нарекла. Човек в обществото трябва да е способен да се контролира.

Хаха хормони контролират ли се,големи смешки.Всеки знае(и момичетата) че опре ли ножа в кокала незнаеш какво правиш...Все пак като се наточи меча направи 1-2 обиколки на плажа да го разкараш,може пък някоя пичка да го хареса...Представи си че караш новата S-класа на плажа,усмивка до ушите и това е :P
    The time's for sobieski

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Добро възпитание бих го нарекла. Човек в обществото трябва да е способен да се контролира.
    Айде бе? Ще ме убиете от смях тука с нелепите си изказвания. Първо да ти кажа, че не си мъж и не знаеш дали може да се контролира ерекцията на члена. То да не ти е концерт по желание, когато си решиш, да го вдигнеш, случва се когато се възбудиш, а това изобщо не зависи от теб. Да ти имам самочувствието, щяла да се отврати, ако на някой му се дигнал в нейно присъствие - това може само и единствено да те поласкае, означава, че привличаш мъжете и си сексапилна. По-лошо е обратното - ако на някой му спадне като те види..
    Само не мога да разбера как жени се изказват за мъже, при условие, че не са и никога няма да бъдат. Все едно аз да почна да обяснявам за менструалния цикъл като нямам такъв.

едит: Мъж може да получи ерекция дори и в автобуса, като се друса от дупките на улицата. Хич не е приятно да ти се вдигне члена и да се чудиш как да се наместиш като си с дънки. И правете разлика м/у еякулация и ерекция, само първото може да се контролира.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Айде бе? Ще ме убиете от смях тука с нелепите си изказвания. Първо да ти кажа, че не си мъж и не знаеш дали може да се контролира ерекцията на члена. То да не ти е концерт по желание, когато си решиш, да го вдигнеш, случва се когато се възбудиш, а това изобщо не зависи от теб. Да ти имам самочувствието, щяла да се отврати, ако на някой му се дигнал в нейно присъствие - това може само и единствено да те поласкае, означава, че привличаш мъжете и си сексапилна. По-лошо е обратното - ако на някой му спадне като те види..
    Само не мога да разбера как жени се изказват за мъже, при условие, че не са и никога няма да бъдат. Все едно аз да почна да обяснявам за менструалния цикъл като нямам такъв.

едит: Мъж може да получи ерекция дори и в автобуса, като се друса от дупките на улицата. Хич не е приятно да ти се вдигне члена и да се чудиш как да се наместиш като си с дънки. И правете разлика м/у еякулация и ерекция, само първото може да се контролира.
    Принципно си прав за ерекцията ,обаче нищо не убива желанието по-добре от болката.
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кви са тия глупости, консерваторке? Ако имаше х'уй с ташаци щеше да знаеш, че понякога копелдака получава тикове и неволно посочва небесата, дори и да няма задни мисли в момента...

Виж, ако за теб е СТРАННО мъж да еректира докато те гледа, значи според твоите възприятия само най-отчаяните биха се надървили от теб? Мен на тоя комплекс ми мирише, и не го приемай като нападка.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аз дотук разбрах, че на всеки, на когото му става пишката на обществени места е невъзпитан индивид (може би дори простак).

Колежке сериозно излагаш се.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Свищов
    Може би просто общувам с мъже, излязли от пубертета. И честно и преди това не ми се е случвало просто да си говоря с мъж и той да опъне палатката. Става дума за обикновен, нормален разговор - приятелски или делови, а не за флиртуване. Там е ясно, че и 1 поглед понякога е достатъчен. Не съм мъж, но и аз съм човек и забележете - И АЗ СЕ ВЪЗБУЖДАМ, но не просто говорейки си с някого нещо обикновено. Трябва съвсем да не можеш да се контролираш и да си с толкова лесно запалим фитил, че от това да ти стане. Разбира се единственият ми коректив за тия мъжки неща е половинката, на когото задавам всякакви въпроси, свързани с мъжката сексуалност. Е, и сега го питах и той каза, че в обикновен разговор няма как да му се случи, както няма как да му се случи, ако просто гледа някоя мацка на улицата, колкото и секси да е. Каза също, че просто мъжът се учи да се владее, защото съгласете се има ситуации, в които НЕ ТРЯБВА да се възбуждаш. Представете си делова среща с важна особа, която е сексапила жена...е, какво правите?

И, да, за мен е просташко и невъзпитано да не може да се контролираш и да подтиснеш "животинското" в себе си, когато ситуацията го налага.
    Общуването ми с мъже е предимно делово или с дългогодишни приятели. Може би за това се учудвам на подобни мъжки прояви. В подобно на моето обкръжение това е недопустимо.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Представете си делова среща с важна особа, която е сексапила жена...е, какво правите?
    Печелим сделката голи върху бюрото... като всеки оргазъм сваля 5% от цената в моя полза.

Или изяждаме ограничителна заповед.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си