- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- L - Carnitine
Здравейте. Прочетох важната тема, в която са описани 'хранителните добавки', аз лично съм против тях и предпочитам естествения начин за маса и релеф, отколкото да се бохам с креатин.. но явно не разбирам.. След като прочетох за Л-Карнитина, след всичко, което прочетох по гоогъл.. виждам, че то е едно, така да се каже, доста полезно за организма средство.. Въпросът ми е.. струва ли си? Защото като се свалят излишните килограми, по лесно се прави и релеф... нали? (тъй като все още не мога да се отърва от малко коремче)И какви странични ефекти има, влияе ли зле на организма, или само в благоприятна форма..
п.с : не ме разбирайте погрешно, не искам с хапчета да правя мускули, а просто тренировките ми да имат по-добър ефект![]()
Оф.. най-добре отиваш в някой фитнес магазин и питаш... а и в интернет пише достатъчно. Л-Карнитина ти е за сваляне на подкожните мазнини.. и няма странични ефекти,или поне аз не съм видял.. това не ти е стероид или нещо,за да има странични ефекти ..![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Добре ги казваш нещата ВанкаПървоначално написано от iwancho
![]()
l-carnitin-а е морално остаряла добавка... т.е съква яко
и защо? добавките нито са вредни нито нищо /гледаш опътването и ги пиеш, а ако познаваш някой който от много време ходи на зала и пие добавки , направо той да ти каже как да ги пиеш за по-добър ефект../Първоначално написано от h4x0r94
отколкото да се бохам с креатин.. но явно не разбирам.. - казваш го все едно това е някаква гадна химия.. ;д
След като прочетох за Л-Карнитина, след всичко, което прочетох по гоогъл.. виждам, че то е едно, така да се каже, доста полезно за организма средство.. - точно така, отиваш в някой магазин за хранителни добавки и си купуваш, аз лично в момента пия л-карнитин на BioTech USA L-carnitine 100.000
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0
Въпросът ми е.. струва ли си? - [color=red]Да! на 10-тина дена свалям по 1 кг. , е разбира се колко измишни мазнини имаш да сваляш[, карнитина също ти дава й енергия от мазнините, т.е. -кг и енергия/color]
Защото като се свалят излишните килограми, по лесно се прави и релеф... нали? (тъй като все още не мога да се отърва от малко коремче)- еми за релеф ще ти трябва освен карнитина, бая да потренираш във фитнеса /захванеш ли се един път да ходиш не трябва да спираш, а й то едва ли ще можеш да го спреш, действа като дрога и много зарибява да си ходиш на фитнес ;д /
И какви странични ефекти има, влияе ли зле на организма, или само в благоприятна форма.. - никакви, разбира се като го взимаш в нормални дози /моят е течен в 10 мл л-карнитин има 2000 мг л-карнитин/ и в тренировъчен ден взимам 2 пъти по 10 мл /сутрин 10 и 45-50 мин. преди тренировка още 10 мл/
п.с : не ме разбирайте погрешно, не искам с хапчета да правя мускули, а просто тренировките ми да имат по-добър ефект- ами не е и за препоръчване, но... нали ти казвам, че фитнеса ти действа като дрога и веднъж почнеш ли го, сериозно да ходиш може би по-нататък ще се насочиш и към химии, но не го прави преди да направиш поне 6-7 месеца стаж във фитнеса.
<N>
аз също щях да почвам с карнитините,
но след като се случи така, че си изградих един режим на хрененето, ... за 40 дни съм смъкнал почти 20кг. без да тренирам. просто внимавам какво ям.
и сега лятото като почна да играя тенис на корт отново, напълно ще си изчистя излишните килограми и ще направя един приличен релеф.
Пий Бира За Да Станеш Човек
брейй 20 кила![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е то с недохранване и 40 можеш да смъкнешПървоначално написано от Utopia
Само като ти прочетох въпросите и направо мога да ти кажа-зарязвай тоя спорт и си търси друг.
The time's for sobieski
Абе vankata5555555 от всичите ти твои постове нищо друго не виждам освен некви препоръки като горнатаТи си сигурно приридно надарен и си се родил със ум като Айнщайн.
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Само като гледам как е предубеден и смята л-карнитина за нещо не естествено какво друго да кажа ?Какво да кажа като ще дойде време да пие протеин,креатин,глутамин и какво ли още не.Какво да кажа като ще дойде време когато,ще трябва да се назоби.Той още в началото си е създал някакви илюзий.
The time's for sobieski
В пълна заблуда си мойто момче.. "Като дойде времето когато".. Голям пророк стана,не всички са лапета на 14-15 години дето се зобят,като някои други.Стига ръси тъпи мнения на ляво и дясно,земи се стегни,като не можеш да помогнеш,защото нямаш достатъчно познания не пишеш,просто е !Първоначално написано от vankata5555555
Забравих,че ти си се снимал гол до кръста пред огледалото стегнал си менделеевата таблица и вече разбираш от всичко...Първоначално написано от DownloadVirus
The time's for sobieski
Повече от тебе разбирам и как точно доказваш ,че съм стегнал менделеевата таблица ? Просто на приказка да се намираме,нали?Първоначално написано от vankata5555555
(Или щото си пробвал,ама не се е получило)
Да,намираме се на приказки.Направо стани един фитнес инструктор.
The time's for sobieski
Аз пия карнитин от месец и половина. Мисля, че има ефект, въпреки че моя не е много стока. Ама искам да ви питам: след колко време се прави почивка и кога пак се продължава да се приема?![]()
От твоите пропаднали инструктори 150% знам и изглеждам по-добреПървоначално написано от vankata5555555
![]()
Общо взето барат ми меча![]()