Изпуснах си нервите върху създаването на план и върху тебе като каза,така за,че Ханибъл.... няма значение няма смисъл се караме.
Каквото искаш говори не ми дреми аз знам така просто и това казвам и ти знаеш по един начин и ти така казваш,но докато не видим и питаме тва е друго и само дето сме пускали теми,та така няма смисъл да приказваме за това повече.
Make Love Not War
Не съм лапе на 17 години съм.Просто малко проблем с какво да съдържа една тренировка ,измислих си го даже.1.3.5.7 лостове 2.4.6 кардио и корем или пък 1.3.5 почивка в 7,но някак си ми се тренира просто всеки ден,това което искам да променя е сериите,колко серии са предостатъчни??Така знам,че 3-4 ,казват някой, а в един сайт четох 4-5 ми ок ,ако правя 1,5 гръб надхват 5x10 и подхват 5x10 това са 10x10,но ще има ли ефект ако правя 10x10 надхват и 10x10 подхват или това е прекалено много,а сряда и неделя да правя кофи и лицеви по 10x20, 10x10,или да правя 5x20 кофи и 5x20 лицеви,забелязал съм,че тия дето ходят на фитнес правят около 16 серии ли,колко просто дз немога да разбера прекалявам ли или не и между другото викам колкото екшън толкова и почивка така,че неделя му давам рест,но ако тренирам 2 пъти по отделно за 2 мускулни групи и 2 пъти за други 2 мускулни групи това са 4 тренировки,пък в една тренировка знам,че не е хубаво да се тренира гръб и гърди примерно и малка група ..... тогава пък шитня му викам аз не биа :Д.Но ако ще ми направите план с колко серии нека да вклучва(със испанска клавиатура съм) 4 пъти трайн като 2 пъти гръб и бицепс и другите кофи лицеви и дъмбели имам!!Знам просто не мие до запетаите и концентрацията след тренировка,па вчера дето писах беше късно и изморен бях и си изтървах нервите.Несъм искал не го мислех брато.Тука сме да си помагаме.Нямам лоши намерения
Майко,майко.Колко гафове само направиТова си искал да го пратиш може би на лично съобщение,като извинение към някого.И си сбъркал бутона за изпращането с тоя за отговор на тема.
![]()
Май има нещо такова .. Или е искал публично да се изяснят ..
Писал го е в друга тема, но е сложил заглавие и се е получила нова. Чакаме Lock.
ArrowsOfDeath: И го получавате.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.