.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да кажа на най-добрия ми приятел, че го обичам?

От близо 7 месеца съм влюбена в най - добрия ми приятел. Въпросът ми е: Как да му кажа или дали въобще да го правя?

Моля пишете по темата!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Хмм, ако той е свободен и мислиш че имаш шанс кажи му може да потръгнат нещата ако не се съсредоточи върху някой друг

аз също съм влюбен в най-добрата ми приятелка но още не съм и казал вече месец

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Хмм, ако той е свободен и мислиш че имаш шанс кажи му може да потръгнат нещата ако не се съсредоточи върху някой друг
    Има си приятелка, но не ми споделя много подробности.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SexyAngel4e
    Има си приятелка, но не ми споделя много подробности.
    Тогава не давай директно. Покажи му с жестове, че изпитваш повече от приятелски чувства. Бъди една идея по-интимна с него, но не се натискай, за да не станеш досадна и дразнеща в случай, че обича приятелката си.
    Не е лошо да го поразпиташ за нея, за да видиш как стоят нещата между тях. Ако са две щастливи гълъбчета, се отдръпни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Тогава не давай директно. Покажи му с жестове, че изпитваш повече от приятелски чувства. Бъди една идея по-интимна с него, но не се натискай, за да не станеш досадна и дразнеща в случай, че обича приятелката си.
    Не е лошо да го поразпиташ за нея, за да видиш как стоят нещата между тях. Ако са две щастливи гълъбчета, се отдръпни.
    +1

damn,изпревари ме

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Подкрепям напълно това мнение.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не казвай,щом си има приятелка.Нали не искаш да разваляш връзката им ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    +1

damn,изпревари ме
    И аз това казвам.От личен опит мога да ти кажа не му признавай директно !!!
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    +1

damn,изпревари ме
    :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Щом момчето си има приятелка, не се бъркай в чуждите отношения. Ако прояви някакъв по-особен интерес вече към теб може да пристъпиш към нещо по-сериозно. Не избървай да му признаваш една ли не чувствата си или да му се 'натискаш' един вид за да не го объркаш или да остане с прибързани заключения....

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Правил ли е някакви намеци, че те харесва? Ако не е... не му казвай, защото ще си развалите отношенията и ще стане много кофти...
    Тогава не давай директно. Покажи му с жестове, че изпитваш повече от приятелски чувства. Бъди една идея по-интимна с него,

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Нали знаеш, че - приятелство е вечно, а любовта не..
    Ако ти каже „не”
    Дръж се мило, колкото и разочарована да се чувстваш. Ти може да си си подредила всичко в ума си, но той просто не гледа така на нещата. Постарайте се да поддържате връзка, но не се вкопчвай твърде много в тази любов. Приеми го като натрупан опит. Запазете приятелството си, но се увери, че животът ти не се върти около него. Забавлявай се с други хора и се опитай да намериш някой, когото харесвате.
    Ако ви каже „да”
    Имате късмет. Смело напред. .. но ако някой ден се случи така, че се разделите.. забрави да сте повече приятели.. пък камоли най-добри... Пък и той е обвързан .. изчакай го поне да се разделят.. и тогава действай ако ще действаш!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Нали знаеш, че - приятелство е вечно, а любовта не..
    Ако ти каже „не”
    Дръж се мило, колкото и разочарована да се чувстваш. Ти може да си си подредила всичко в ума си, но той просто не гледа така на нещата. Постарайте се да поддържате връзка, но не се вкопчвай твърде много в тази любов. Приеми го като натрупан опит. Запазете приятелството си, но се увери, че животът ти не се върти около него. Забавлявай се с други хора и се опитай да намериш някой, когото харесвате.
    Ако ви каже „да”
    Имате късмет. Смело напред. .. но ако някой ден се случи така, че се разделите.. забрави да сте повече приятели.. пък камоли най-добри... Пък и той е обвързан .. изчакай го поне да се разделят.. и тогава действай ако ще действаш!!

Like

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не казвай,щом си има приятелка.Нали не искаш да разваляш връзката им ?
    И приятелството ви!

Като за начало се замисли какво предпочиташ- вече здраво установените ви приятелски отношения, които е малко вероятно да се развалят или ЕВЕНТУАЛНО кратка връзка след която е още по-малко вероятно да си останете приятели.

Поразпитай го как стоят нещата около приятелката му, какви чувства изпитва към нея. Ако е нещо повърхностно му покажи с жестове(не очеизвадни), че не гледаш на него само като на приятел.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен
    Град
    Earth...
    хвани го за пишката

кажи му той много ще се зарадва. ако си мислиш че тие приятел заради едното приятелство... той винаги е искал нещо повече

Цитирай Първоначално написано от Cypermethrin
    кажи му той много ще се зарадва. ако си мислиш че тие приятел заради едното приятелство... той винаги е искал нещо повече
    Защо си толкова сигурен Аз лично съм на мненията от първата страница!!
    Света е нищо без любов.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    хвани го за пишката
    тряя да отидеш да се пергледаш

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SexyAngel4e
    хвани го за пишката
    тряя да отидеш да се пергледаш
    Що ? Па много си е прав човека.

хвани го за пишката
    try it ... it works ..

Град
    Dobrich,Bulgariq
    Щом си има приятелка не му казвай...може да го загубиш като приятел

Според мен ще е много голяма грешка да му споделиш за чувствата си.Не знаеш как точно ще реагира, но може да се отрдъпне от теб, а и дори може да се стигне до край на взаимоотношенията ви.Не си заслужава да загубиш най-добрия си приятел, а и момчето си има приятелка все пак.Ако пък подозираш, че може би има някакви чувства към теб, разбира се повече от приятелски му кажи, но иначе недей.Лично мое си е мнението все пак, но ще е грешка.

Какво да ти кажа, трудно е. Хубаво е да си споделиш чувствата, и да ти е спокойно. Но пък от друга страна може той да не изпитва същото към теб и става доста неудобно. Но нали са казали : "Едно приятелство може да завърши с любов, но любовта с приятелство - рядко". Сега ти избираш, какво да направиш.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ако има сериозна приятелка по-добре остави нещата така, както са. Преди да правиш каквото и да било прецени дали си способна да загубиш приятел, защото е възможно след като разбере какво чувстваш да се отдръпне от теб.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си