.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Реално ИП

Реално ИП

Здравейте,
    От доста време искам да си направя интернет радио преди имах но го уставих и сега пак ми се иска да си направя но имам един проблем вече съм с рутер и на него са включени няколко компютъра и по този начин загубих реалното си ИП. Искам да ви питам има ли някакъв начин да получа реално ИП ?

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми попринцип май може аз един път се опитах но прецаках всичко и после трябваше да се обаждам на доставчика на нета затова по-добре се обади на доставчиците и те ще ти го оправят може и да е безплатно
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Рутера ти има реално IP. Можеш да си го хостнеш пак от компютъра само, че процедурата е малко по-сложна, но е възможно 100%. Не съм много запознат с радиата, така, че колегите да кажат ако знаят.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Темата и мен ме интересува Моля помагайте...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    http://listen2myradio.com/ от тука можеш да си направиш радио трябва ти и SamBroadCaster когато се регистриташ в сайта и си създадеш радиото трябва да въведеш настройките в програмата и си готов от саъта ти дават линк и когато пуснеш някоя песен или говориш който е влязъл в линка те слуша ако не стане сигурно си сгрешил някъде с настройките

Цитирай Първоначално написано от luda4et0o
    http://listen2myradio.com/ от тука можеш да си направиш радио трябва ти и SamBroadCaster когато се регистриташ в сайта и си създадеш радиото трябва да въведеш настройките в програмата и си готов от саъта ти дават линк и когато пуснеш някоя песен или говориш който е влязъл в линка те слуша ако не стане сигурно си сгрешил някъде с настройките
    Ти четеш ли кфо пише автора, или не?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    В случай, че не знаеш английски или не ти е станало ясно написаното(макар че е вярно и това е начина). Ми отговори на няколко въпроса:
    Рутера ти има ли си реално ИП наистина(може и да няма)?
    Преди как са се връзвали хора към тебе за да чуят он-лайн радиото(трябва ми точен линк да ми дадеш)
    Имаш ли достъп до настройките на рутера?
    И да ти отговоря на въпроса, можеш да получиш реално ИП, но не и през рутер, трябва да си вързан директно в интернет.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    и мене ме интересува това за сървар на цс.Имам реално ип но как да го оправя защото съм с рутер?
    skype dubi95

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам на кой порт работи радиото, но всеки рутър има port forwarding. Може да хостваш всичко без да се притесняваш, че е зад рутър.

Трябва да се докопаш до настройките на рутера.
    1-ви вариант: port forwarding, виждаш на кой порт е радиото и го отваряш в настройките на рутера да праща към твоя комп
    2-ри вариант(по-лесен): намираш в настройките на рутера DMZ (demilitarized zone), enable и въвеждаш твоя IP адрес
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Варна, моретоо :)
    И все пак за най-сигурно дай 20 лева и да ти го дадат доставчиците, вместо да оплескаш всичко, защото ми е почти ясно за какво ти е реално ИП.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    И все пак за най-сигурно дай 20 лева и да ти го дадат доставчиците, вместо да оплескаш всичко, защото ми е почти ясно за какво ти е реално ИП.
    Тия 20лв ще трябва да ги плаща всеки месец, щото ще го вържат като нов клиент! Не си много наясно...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Тия 20лв ще трябва да ги плаща всеки месец, щото ще го вържат като нов клиент! Не си много наясно...
    Извинявам са за грешния съвет.
    хЪх...

Град
    Шумен
    Ако мислиш да ползваш плъгина на Winamp - SHOUTcast Radio
    мисля,че трябва да пренасочиш портовете:
    TCP - 8000-8001
    UDP - 8000-8001
    Това просто инфо от portforward.com и НЕ Е ПРОВЕРЕНО.
    Ще ги тествам ако имам време(най-вероятно в неделя).
    Ако искаш хелп с port forward-инга драсни два реда с марката и модела на рутера

Относно CS 1.6 Server -
    TCP - 27020-27039
    UDP - 1200, 27000-27015
    Тези са тествани.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си