Здравейте.Въпреки, че не съм писал тука досега следя раздела с интерес и имам няколко въпроса.Ходя на фитнес от ноември месец миналата година, като поради една или друга причина общо съм прекъсвал ходене за не повече от 2-3 седмици.Когато почнах да ходя бях 61-62 кила, висок съм 1.74.Половин година по - късно съм 66-67 кила и харесвам как ми се развива тялото, но от известно време имам чувството че съм в застой.Спрях да качвам кила и имам чувството че каквото и да правя си стоя все същия.Работата ми е такава че ми позволява да ходя през ден на фитнес.Пих гейнър, но и 1 кило не мръднах.Горе - доло спазвам хранителен режим, макар че не винаги мога.Как мога да кача килограми, съответно за да продължа да се развивам - приемам всякакви съвети и критики.И другия ми въпрос е как мога да си развия гърдите ? От както почнах да тренирам забелязах че гръб и ръце така по ми вървят от другите неща, но гърдите са ми много зле и общо взето се получава хубав и релефен гръб, оформени ръце и малки гърди и честно казано не ми харесва...Метаболизма ми е изключително бърз и това е една от главните причини заради които не мога да кача, но за сметка на това съм много релефен...Мерси предварително за съветите