.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Болки в ухото

спешно е !!! така значи мама вчера взе да ми изчисти нещо ухото с клечка за уши и нещо ме пипна и супер много ме заболя и сутринта имах кръв по ухото засъхнала вече . не беше супер много ама незнам . мама каза че може и пъпка да сме очоплили няква . значи като ми завря клечката за уши и направи нещо и супер много почна да ме боли и аз започнах да зяя първо на шега ама после верно си ме заболя много . може ли да ми стане нещо . и дали ще умра ??? Офф много съм тъпа и все забравям да питам за другите ми въпроси . Другият ми е : Когато походя повечко корема ми почва да ме боли ниско долу някаква режежта болка и се притеснявам да не ми се е възпалил апандисита . Ако е така трябва ли да имам температура ???

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Стига глупости! Как ще умреш?!
    Като толкова се притесняваш отиди на лекар да те види..

Град
    Shablaaaaa
    Чакай малко де ако е от охото 100% е пъпка шот само и единствено там боли зверски много.....Абе ако ходиш малко повече се нарича преуморение.....
    http://destructi0n-csbg.tk
    ^
    Качествени сървъри !!!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Отказвам да отговоря на идиотския ти лапешки манталитет.
    Can It All Be So Simple ?

Край.. мозъка ще ти изтече. По-добре не си чисти ушите повече.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ама и вие сте едни образи пример за подръжание че не се и усещате

проблеми с равновесието слуха да е намалял
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    никак не е спешно

Повече от фен
    добре де пошегувах се с въпроса дали ще умра аре са ама и слуха ми все едно намаля . някакси ухото ми заглухна !!! утре отиам на лекар и за двете . и xinfamous кат няма да отговаряш не спами . ще ти ************ !!! darkPaladin защо да имам проблеми с равновесието
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    да точно така,отиваш на лекар,искаш му направление за ЯМР,казваш му да напише да търсят малигнен тумор в foramen of monro или в 3ти вентрукул,също така да използват маркер CD133+,искаш 500 кадъра за интервал през 2-3 с честота 24 кадъра в секунда без упойка.........като го намерят трябва да ти отстранят половината глава порпендукулярно на тялото за да ти остане половин мозък и да спреш да се вкарваш във филми.очаквам следващата ти тема да е "потече ми нещо от дупето'кафяво е и мирише дали не е мозъкът ми който се е стекъл по хранопроводнада ми система,ще ида на лекар"

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    добре де пошегувах се с въпроса дали ще умра аре са ама и слуха ми все едно намаля . някакси ухото ми заглухна !!! утре отиам на лекар и за двете . и xinfamous кат няма да отговаряш не спами . ще ти ************ !!! darkPaladin защо да имам проблеми с равновесието
    там се намира центъра за равновесие

възпалило се е нещо ще ти изпишат някакви капки и до 3 4 дена ще се оправиш
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    darkPaladin, бан искаш ли?

Момиче, ако имаше проблеми с ухото или апендикса, нямаше в момента да пишеш във форума. Спри да си втълпяваш болести.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си