- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм нисък бе ей,178 см съм висок
Здравейте чувстам се нисък 178 см съм висок и съм на 17 години след 6 месеца ще правя 18.Повечето мои приятели са около 180-187 см. Та се питах дали има още шанс на тази възраст да кача 2-3 санта.Моля някой ако знае да каже щото вече откачам и мн съм се комплексирал.
И твойто време ще дойде.
Нормален си,си.
180см си е супер за момче.
Не може всеки мъж да е 2метра.
По нисичките са по хубави![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Аз съм 175 и почти на 18 и съм сред високите в класание повечето приличаме на 13-14 годишни
винаги ме мислят за 8кл, а съм 11-ти
![]()
Първо щом на 17 си 1.78 Не си нисък! Второ това е ген и няма с какво да го промениш,имаш още години да растеш,обезателно ще дръпнеш още някой друг см. и ако станеш 1.80 и нещо пак вземи реви,че си нисък....
Според мене си доста глупав ,за да се комплексираш от нещо което ама изобщо не можеш да промениш ... думата "нисък" изобщо не й е мястото да я употребяваш ... виждал ли си наистина нисък човек ?![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
1.78 даже е над средния ръст за българина...Да не говорим,че може да растеш до 21 години.Аз съм точно 1.80 и не искам да раста още...
Споко,супер си и имаш още време да растеш.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Супер си бе пич! аз съм 1.80 нормална височина за мъж.))
![]()
mmmmmmm
и аз поклепям горните постове!спортувай,това може да ти помогне да дръпнеш още малко!а и 180 си е перфектна височина ако питаш мен![]()
Започни да ходиш по лостове...аз имам чувството ,че от това порастнах с още много(сега съм 183,почти 17 години,преди 2 години бях 1,72
Аз съм на 14 години а ръстът ми е 1,84 см..на 5 месеца раста със 4,5 см. Направо страх ме хваща като си помисля какъв ще съм на 18![]()
![]()
![]()
Аз съм 1.70 а ти се оплакваш че си нисък ..
ваУ рокс
Grell
Аз съм 1.83 и съм на 18...нисък съм...Аз тука за 4-5 месеца израснах с 5-6 см което беше адски странно...ако знаех от какво е щях да ти кажа да го направиш....
>>DjBelev<<
Че ти си си добре аз кво да кажа като скоро ставам на 14 пък съм 175 см завиждам ти![]()
Много баскетбол тренирай , не в зала , ми с приятелчета по парковете и игрищата .
Ще дръпнеш за 5-6 месеца поне 3 см .
ГАРАНЦИЯ![]()
Бъдете такива каквито сте !!!
Живота е дар , оцени го !!!
Удължи си краката като Гло.![]()
Аз съм 174 и не се чувствам нисък...
Жестоко е да си сред бурените цвете
178 ако е ниско .. мале хора, съвсем се побъркахте![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.