.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Незнам що така?

мерси
    Можи би не съм най-добрия ... но няма да съм и най-слабия !!!

Мии явно не я масажираш както трябва + това работата не става ей тъй ... като я видиш и директно ръката ти там долу да отива - тази работа не е състезание ... момичетата не обичат директно там да се дяниш... първо я възбуждаш с целувки по вратлето ... после по коремчето после нежно си провирай ръката надолу и нежничко си й галиш котЕто ;д но не чак толкова нежно че чувството да е гъдел ... и не прекалено грубо че да я заболи... като замлъкне ... значи си набарал точния начин. Ако трябва си пъхни ръката в гаштичките й ... бъди по-настоятелен, но гледай да не изглежда така че искаш продължението да е секс. Ти ако не можеш да я възбудиш с обикновенни ласки ... няма как да очакваш да се възбуди като й "масажираш ВАГИНАТА".

Голям фен Аватара на xinfamous
    Научи се да масажираш правилно.
    Can It All Be So Simple ?

Масажирай я с тиган по главата..

написаното от Downtown би трябвало да ти е от голяма полза

не бъди толкова настоятелен относно секса, имай търпение когато тя е готова ще разбереш

може би има вагинизъм в лека степен?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вагинизъм!?!?! Вагината й бил масажирал? Абе момчета, вие в ред ли сте? Малко сексуална култура да ви се намира?

Автора, Downtown ти обясни в общи линии как се действа. Но според мен мацката ти просто не е готова за този вид интимности.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря ви много
    Можи би не съм най-добрия ... но няма да съм и най-слабия !!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    потърси си някое educational video
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си