Цитирай Първоначално написано от cranberry696
Аз не съм съгласна.
В такива ситуации се появява страстта и страсттното желание за правене на любов. Това далеч, не значи, чи и е казал тези думи "защото ме разбираш и държа на тебе...", напразно, както вие казвате за единия секс... Ако ми се прави секс ще си намеря някой в някоя дискотека в голямото Столица и ще правя. Ако искам да правя любов, ще се отдам на човека, когото ме обича и когото обичам. Този, който е с мен, защото държи на мен и ме разбира. Логично, нали?
Щом авторката се притеснява от това, значи хем не е готова да прави секс, хем не е сигурна, че го обича достатъчно, че да прави не просто секс, а любов с момчето си. И в случая, ако тази връзка приключи съвсем рано, то няма момчето да е виновно.
Оф имам още какво да пиша но адски ме мързи,
аа най сетне някъв спор да се разсъня

Не ме разбирай погрешно,аз също съм за бързото развитие във връзките и достигането на по-високо ниво,но...

Тя самата каза че са заедно от месец и половина.Съгласен съм с теб,че в даден момент се появява страстта.Обаче имча далеч по-удачни начини,да намекнеш на половинката си че вече искаш да минете на следващото ниво.Щом изпитваш чувства към човека срещу теб,трябва да се поинтересуваш дали той също го иска колкото теб,не да натрапваш своите желания.От друга страна не разбирам тезата ти за секса за една нощ.Хубаво,нищо не му пречи да си намери,но очевидно иска да го направи с това момиче.Просто по начина по който подхожда издава вече голямото нетърпение таено месец и половина.Това ме навежда на мисълта,че далеч не е защото изпитва любов,което автоматично отхвърля тезата ти за "голямото Столица и дискотеките".

Това доста лесно може да се провери.Авторката каза че му е казала че "в никакъв случай не е с нея заради сескса",но с държанието си с нищо не го показва.

Факт е обаче,че не му ли пусне,няма да издържи още дълго връзката,но вината ще е и на двамата.На нея,че не знае какво точно иска и на него заради несдържаното му държание и липсата на подход.

Sad but true