- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Направо не мога да повярвам колко ограничени хора има.. Момчето да не е виновно, че има такава съдба? Момчето да не е виновно, че иска най-после да е щастливо? Обаче такова същество като теб едва ли ще го направи щастлив![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Никога не бих ударил момиче .... но просто не знам .... в момента имам странната нужда ... да ти вкарам един бокс .... и направо да отърва света от теб .... МОЛЯ те ... МОЛЯ ТЕ .... не тръгвай с момчето ... пича заслужава МНОГО повече ... за мен ти си по-нисша от животните !!!!!! ти си един шибан червей който не заслужава да живееее .... Извинявам се на форума за това което наговорих ... но тази тема е лична за мен ... и да се притесняваш че можело да ти се подиграват защото горкото момче е сирак !!!?!?!?!?!?!?!?!?!от къде пък ти ХРУМНА Т'ВА !!! длкайвдклавй ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФ
Не заслужаваш да си на този свят .... това е моето мнение по тази тема !!! Заради хора като теб ... и ОНЕЯ където можело да ти се подиграват, човечеството деградира ...
boje
Авторке, някой път и от малко можеш да си направиш равносметка за даден човек.. Както в твоя случай![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Съжалявам много, но просто да си я помислиш тази глупост .... е нещо непростимо за мен .... успех в животаПървоначално написано от selenagomez45
![]()
Американски форум-питаш -> отговарят ти.boje moi zashto me sudite kato ne me poznavate az prosto iskam da se konsyltiram s vas i za vasho svedenie toi ne me poznava vijdal me e na snimka i me e haresal ne sme se vijdali na jivo izobshto kvi gi drunkate kat ne me poznavate
Български форум-питаш -> почват да ти обясняват колко си тъп.
Трябваше да се подготвиш психически преди да пунеш тема.
Силно ме съмнява, че ако беше питала същия въпрос в някой американски форум отговорите щяха да са различни ... даже може би щяха да са по жестоки, защото тука вярно ... от Български дом за деца трудно се излиза свястен човек ... докато в другите държави нещата са малко по стегнати ... и да има лек полъх на дискриминация за това че човека бил сирак ... ще те изядът живо.Първоначално написано от Sh@d0w
С риск да прозвуча грубо... Това момче изобщо не заслужава такава пикла като теб, която живее заради мнението на хората. И поне като искаш съвет можеш да го напишеш с български букви.
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
аз се чудя, защо трябва да ти пука какво значение има дали е о дом или не е, когато момчето е свестно наистина не трябва да ти пука какво ще мислят повърхностните хора около теб, аз ако съм на твоето място ще дам шанс на момчето
Успех![]()
и аз съм на мнението да мнозинството..![]()
И аз мисля, че ако е свестен трябва да опитате...пък и кой знае, че е от дом... не е важно това...а и тои не е виновен.Сигурно му е било трудно без родители....просто му дай шанс!!!![]()
1. Не плащай данък обществено мнение.
2. Това, че е от дом не го прави по - малко човек, още повече, че е пораснал по - бързо и е видял живота по - рано от другите си връстници.
3. Съветвам те да пробваш ако си допаднете.
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Надявам се, че не си толкова повърхностна! Какво, че е от дом, не ли е човек. И щом е българин какво ти пречи, и щом е хубав. Хората какво ще кажат, толкова ли те интересуват хората от ей такива момичета, много ме дразнят... някакви... Но както казвам, надявам се да не си такова момиче/. Ако наистина го харесваш излезте и ако ти харесва характера му може да пробвате. УСПЕХ!![]()
![]()
Ако го харесваш не би тряало да те ебе дали е циганин или българин.. Щом се харесвате тръгвай.. Ако приятелките ти се смеят, подиграват или нещо такова, начи не са ти истински фр.![]()
Ти за чуждото мнение ли живееш? Какво като е от дом?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
+25 поредната разглезена пикла :}Първоначално написано от SisiStrange
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
То ко имаше една приказка "if you want to be with me - forget than who i was used to be" оф нещо такова ;д с това шега небива... познавам такива хора и аз се отнасям с тях с леко по-специално отношение... ама тфа сме ние хората :>
хЪх...
+ !!! Наистина заслужава нещо по-добро.Първоначално написано от SisiStrange
Big or small, lies are lies !
Еми, ето, даваме ти съвет... не се хващай с момчето, заслужава нещо по-добро. Ти казваш, че не искаш да си с него, заради това, че е бил в дом, а не само защото те е харесал на снимката. Харесал те е външно, явно, но силно се съмнявам да се хване с теб, ако продължаваш да плащаш данък обществено мнение. За това ти казвам, най-добре го остави да намери някоя, която го заслужава. peaceПървоначално написано от selenagomez45
![]()