- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Game of Thrones
Уникално якия сериал. Страхотна визия, историята изглежда яко зарибителна, рожбите са страаашни - има и цици даже.
Уин отвсякъде. Дори си сложих книгите във уишлиста в амазона. Само да си свърша сегашните и ги почвам.![]()
...
Пък аз пак съм вън от тренда...
активизъм/превенция; писане; музика
Кастингът е много як.
Пък за тези, които ен са чели книгата - доста епика и шокъри ви очакват :Д
Това излиза след месец. Цената му в Амазон е 17 евро. Тоест тук ще е към 15-16 максимум. И безплатна доставка. WIN!
http://www.bookdepository.co.uk/Geor.../9780345529053
...
О, днес пътувам за Варна и довечера ще гледам втория епизод. Казвате, че е добър значи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тази нощ излиза трети епизод. Някой ще става ли час и полвина по-рано, за да го гледа?
...
Къде в нета мога да гледам тоя сериал, че и на мен ми изглежда доста зарибителен? Има ли го в някой от нашите тракери?
Welcome to the Jungle...
Има го в арената примерно. Баннат е, но то и баннати торенти могат да се теглят. В кометнарите на трети епизод в замундата има магнити към първите два също.
...
Ако не - пиратския залив, макар че ще е по-бавно там.
Трета серия - също толкова добра. Баси колко съм доволен, че хем не пропускат от книгите много, хем го правят блестящо и ненакъсано.
магнити от арената:
Епизод 1:
magnetxt=urn:btih:5a46ef6fd786aebfc446cd653d8576dac55e00 1c
Епизод 2:
magnetxt=urn:btih:73c5ab33c76d17228af695bf1ae121fe0771c0 4c
Епизод 3:
magnetxt=urn:btih:c059e12a2f2b24d01aab0cb057b221573f45a6 01
...
Aз си го свалям от замунда.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Те махнаха 1 и 2 май, което е...странно.
Тази серия ми се стори малко по-слаба. Искам да започват и битките.
Просто вчера гледах 13 Assassins http://www.imdb.com/title/tt1436045/ и ми не напълни душицата откъм битки и японски.
...
Никак не беше слаба, адски ме накефи и краят.
Кутрето играе все по-яко и по-яко и се докосва до образа, който съм си представял, че е.
Тирион, както винаги - блестящ. Денерис започва да израства и актрисата умело прави тоя преход, който беше в книгата от малката мрънла до истинска к'алееси/кралица като поведение.
И Джон Сняг не ме нервира толкова как е изграден. Постяга се и 'почва да ми харесва.
Освен това представиха важна информация за хората, които не са чели книгите, за да не им се стоварят от нищото сума ти неща после - кои са Грейджой, още 2-3 дома представиха, както и едно събитие, ужасно важно за цялата поредица в момента с Кат и Тирион, Манс Райдър, Таргариените и драконите и т.н.
Очаквам повратни събития (хъхъ) в 5та серия другата седмица, така като гледам развитието.
Абе я не се оплаквайте, че ще ви оспойля всичко до края на 2-рата книга.
!!!![]()
Иначе Ходор ме кефи. Любимият ми герой.
ХОДОР
За едното ще видиш кво ще стане, смятам до 5-6 серия задълже :Р
Уош, Ходор обаче малко старичък ми иде, не беше ли някакво момче, просто по-внушително О.о
Добро е сериалчето, гледам го с кеф.
Welcome to the Jungle...