- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Game of Thrones
Сега гледах 2 превюта от следващия епизод, интригата се заплита допълнително.![]()
Welcome to the Jungle...
Winter is coming!
Много WIN беше тоя епизод! МНОГО!
...
Ренли не е педал!
Heavy spoiler от втората книга в бяло
Освен това не е и жив :Д
Най-добрият епизод досега.
Джайм си показва копелдашката част на характера, има време, докато стане малко по-смирен, и както и в книгата ми дразни гъза докрай.
Кутрето е велик. Най-великият даже, просто актьора, който го играе все повече и повече започваме да ме кефи.
И диалозите, особено Варис/Кутрето бяха висш пилотаж - особено за топките :Д
За дамите, които следят ще издам, че тук и те могат да оплакнат поглед за няколко секунди![]()
И за хомосексуалните има нещичко![]()
...
Тоя епизод направо изкърти. Уф кво ще правя цяла седмица до следващия...
Мен Тирион ме кефи. Култово интелигентен и циничен типаж. Дано не е отговорен за опита за убийство на лапето.
Welcome to the Jungle...
^ Няма да те спойлвам
Тирион е най-великият общо-взето, да. Тепърва ще става по-як, да знаеш. :д
Добър е 5-ти епизод.Обаче още не мога да му свикна и да на гадостите си затварям очите.
![]()
Какви гадости бе? Трябваше да си запушиш ушите на "мляскането"Първоначално написано от shadow4e
![]()
...
Книгите > Сериала х 10
Замислих се дали да не почна да си купувам книгите. Историята си заслужава. Ама като се познавам, ще ги изям за по 2-3-4 дни и после само ще критикарствам по сериала.![]()
Welcome to the Jungle...
^ Взимай ги, взимай ги.
А ако имаш нервите и кинтите - и "Малазанска книга на мъртвите", ама там са 9 тома![]()
И колелото на времето.
И войните на Фийст.
ВордЪ.
Макар че Колелото от 8 до 10 е пълен ташак, ужасно е. А фийст е трилогийка, която е много приятна, бях ги позабравил, са шсе разтърся из библиотеката да си го прочета, мерси за напомнянето. :Д
Та, темплъре, фентъзи да искаш. :д
Е той има освен войната на Разлома още 2 войни в същата вселена.
Еданата беше "войната на студенокръвните"
другата наскоро излезе.
Принципно не съм фен на тоя жанр, но ето, че изскочи нещо, което да ме заинтригува.Първоначално написано от xBadxApple
Имам една изпушила позната, дето пише фентъзи книга и вече е написала ~250 страници. Наскоро ме агитираше да чета черновата, но като ми разказа част от историята въобще не ме грабна (някви славяни и прабългари, вампири, драми, абее манджа с грозде и ракия с боза).
Welcome to the Jungle...
^^ Има и някакви Хроники, да, ама те са доста по-слабички..
^ Проблемът е, че има много плява и досадни неща, защото жанра освен, че е размит, се характеризира и с дълги локуми и множество книги в поредицата - това за човек, който е свикнал с друга структура на книгите е доста...досадно.
Днес прежалих 20 лв и си взех Игра на тронове. Малко по-късно мисля да я почвам.
Welcome to the Jungle...
6 епизод - горе-долу. Сцената с лова беше бутафорна.
7 епизод - последната сцена Тотален WIN!
...
Мане тъмниците на Ерий(орловото гнездо) са мега яките
Като цяло за ся джуджето и Нед са най стабилните персонажи
само 10 епизода ли ще е сезона или просто ще праят почивка за лятото
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от Maedros
Първоначално написано от Docho
Кви работи...Първоначално написано от sashoamg
![]()
Welcome to the Jungle...
Мерси! Аз тъкмо си търсех някакви субс, а италианските ми вършат 100 пъти по-добра работа от английските.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Пускам си го, всички го обсъждат този 7ми епизод...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."