- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Game of Thrones
Мда, последните епизоди са тотален WIN. Усещам, че Баристан ще има вземане-даване със северняшката армия.
Вчера видях, че актьорът дето играе Хал Горо е главния в новия филм за Конан Варварина (излиза това лято).
Welcome to the Jungle...
Баси гадния край на поредния епизод...
Welcome to the Jungle...
Тая седмица season finale =/
Джофри не заслужава да бъде изнасилен от човек като Дрого!!Първоначално написано от endzeit
![]()
така си е, по-добре някъв кон да му намерят ;ДПървоначално написано от Yancheto
Джофри заслужава северняците групово да му се изакат на изисканата кралска физиономия.![]()
Welcome to the Jungle...
Силен край на първи сезон, дано изкарат втори възможно най-скоро.
Баси в тая тема напоследък си пиша предимно аз..![]()
Welcome to the Jungle...
Мързи ги хората :д
Драконите добре са ги направили, притеснявах се доколко сполучливо ще се справят с тях.
Са ебаси голямото чакане за втория сезон, направо ще си съдера кожата..
пролетта.Първоначално написано от DarkTemplar
дааа, беПървоначално написано от w0sh
аз направо книгите ще си купя тогава
Първоначално написано от Бойко Борисов
Щом самият Бойко го гледа и му харесва - достатъчно е!
...
добре ще сториш.Първоначално написано от Jaune
Лятото излиза 5-тата
Засега и вторият сезон върви добре, вече излязоха първите два епизода.
Welcome to the Jungle...
Тъкмо си пускам втория епизод. Добро начало на сезон две.
Така си представях Мелисандра, но Давос много дърт са го избрали. Не че не е така, но можеше поне да няма бели коси. Ще го преживея.
Ще редактирам като изгледам и втория еп.
Едит: Каква е тази Яра? Толкова по-красива си я представях. Изборът на актриса е под всякаква критика!
Последно редактирано от x7aZzy : 04-04-2012 на 15:26
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Малко е кофти, че в сериала не са обяснени някои важни обстоятелства около героите и причините за определени техни нагласи (например защо Станис не се понася с братята си и се чувства прецакан). Предполагам е режисьорско/авторово решение.
Добре е, че и в новия сезон има яко секс. Тази Мелисандра е голяма мръсница.
Нямам търпение за истинските битки и изясняването на обстоятелствата на Север от Вала.
Welcome to the Jungle...
Аз имам чувството, че в този сезон секса ще е в пъти повече, отколкото в първия. Само във втората серия, секса е повече, отколкото в целия първи сезон...хахаха.
Иначе, много силно начало...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Абе и в първия си имаше добри изпълнения - особено тези на Дрого и Денерис. Един приятел се хвалеше, че след като гледал някоя тяхна сцена, скъсвал гаджето си от секс.
Тирион ми става се по-симпатичен.
Welcome to the Jungle...
Дрого и Денерис се разцепиха точно в една серия....ма как се разцепиха (хехехехе, явно влияе яко тази сцена, шото...нали...хм, разбра ме)...
И в първия епизод Церсей и Джейми...и толкова...а, имаше още едно-две изпълнения, ама бяха някак си...скучни (за това Дрого и Денерис ги признавам)...
Тирион на мен ми беше симпатичен още в първия сезон...интересно ми е, докъде може да стигне![]()
Уникален сериал ! Много ми харесва и ме е много яд за Нед ... Кралицата я мразя! Най ме кефи Аря![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Усещам как Джофри ще й го нахака тежко на кралицата (нямам предвид сексуално)!
Това чудовище(не знам как да го нарека) със сините очи ми пълни душата ! Много як е направен, нямам търпение да излезе 3-та серия
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Еми, то му е наливано, че ще е крал и че е нещо велико и той така си го приема![]()