- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо някои момичета държат винаги да ги поздравяват първи?
Та темата е обратната на тази за мъжете. Защо някои момичета/жени чакат непременно да ги поздравят първи, а ако не го направят се обиждат и се сърдят?
Щото може би имат огромно его и не искат да си развалят кифленския имидж.
Не се отнася единствено за съфорумничката с поста над мен,щото е пич![]()
За първи път чувам за такова нещо.Сигурно е някаква нова мода.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Явно не е :
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=60509&start=0
Темата е от 2006та година.![]()
В темата, която даваш за пример, въпросът е "Защо момчетата подминават без да поздравят", а не "Момчетата трябва да поздравяват първи". За първото причини много - от "Не я видях", до "Не ми е приятна, не искам да я поздравявам". Второто си е чиста проба кифленска история "Вижте ме колко съм важна и надута".Първоначално написано от Niakoitam
И все пак аз не съм чувала/виждала някое момиче да се държи по такъв начин.
Nice question...Why?
Аз пък никога не казвам "Здравейте" или "Добро утро" и прочие. Винаги казвам: "Охо!" или кимване + усмивка. И досега не си спомням да съм се заглеждала в това кой първи поздравява.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами незнам, но май е същото. Едва ли ако момичето поздрави първо момчето в повечето случаи момчето ще се врътне и няма да и обърне внимание.Първоначално написано от TheBeliever
Иначе аз например поздравявам и мен ме поздравяват. Имам проблем с очите и понякога ми се случва да не видя някой познат минал покрай мен. Гледам когато имам възможност да предупреждавам за да няма сърдити, но в общи линии не е рядкост първо момиче да ме поздрави и чак тогава да забележа. Някой път независимо от момчета или момичета има лек укор че съм ги подминал като пътен знак ако не ги забележа или просто действат, но такъв е живота. Както казах не пропускам отвреме навреме да се бъзна че съм недоскив.![]()
'Щото тия които се цупят страдат от комплекс за малоценност и ниско самочувствиеКойто си има самочувствието няма да се разсърди или въобще да се замисли за такава простотия
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз бих се ядосал само ако няколко пъти подред поздравя някоя, а тя ми се прави на по висша. След няколко такива истории и ще започна да я подминавам като пътен знак даже и да я видя.Първоначално написано от BlindedAngel
Най мразя надувките и надувковците. А още повече когато ми се надуват да речем, защото имали повече пари от мен.Но се отклонявам от темата вече май.
![]()
Не поздравявам първа,не защото съм надута,а защото искам да видя дали другия ще се сети.Не съм се сърдила и цупила никога за такива неща и не мисля да го правя.
Ако всички бяха с твоята философия какво щеше да стане?Първоначално написано от againstyou
Мислиш ли,че ми пука ? Близките ми ги поздравявам,другите..даже не са толкова важни.Първоначално написано от TheBeliever
Ей такива изказвания те карат да изглеждаш надута в очите на "не толкова важните други". Не е заяждане, просто информиране от страничен наблюдател.Първоначално написано от againstyou
На доста хора им харесва да ги поздравяват първи,защото по този начин си придават някаква важност.- един вид другите са ги поздравили,защото ги забелязват и се интересуват от тях по някакъв начин,а те отвръщат от учтивост уж. Момичетата се сърдят,защото са...момичета,по-трудно приемат този вид игнор,а и се филмират излишно.
Разбирам,че тази тема е пусната,заради предната,ама все по-големи глупости ви интересуват.
One day you're a muse. The next day you're old news.
Ами да си мислят каквото искат.Само хората,които ме познават достатъчно добре знаят каква съм.Интересуват ме само семейството,приятелите и момчето с което ходя.Не за тях,за себе си живея.Първоначално написано от TheBeliever
И аз не знам защо го правя,може би аз от любопитство да видя другия дали ще се сети или от гордост.Ама и да не го направи не се сърдя или цупя.
Хм.. може би, за да видят дали другият човек проявява интерес?Или от гордост, аз ако видя познат и се усмихвам и махвам или позравявам без да ми пука кой е пръв![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Като си толкова затворена, ще си търпиш и да те мислят за надута, без да си. Е, ти каза, че не ти пука, но пък не мисля, че изобщо мотивът ти "да видиш дали ще те поздрави" е рационален и от него има смисъл. Въобще няма значение кой първи поздравява. Това е учтивост, не е белег на кой доколко му пука. Рядко не поздравявам, дори опротивели ми хора. Трябва бая да ги мразя, за да ги подмина.Първоначално написано от againstyou
По темата, това е поредната тъпа тема, направена без нищо, колкото да има, колкото да се пита нещо. И отговорите са едни и същи - за кифлите и за нормалните момичета.
Лично аз не се сещам да познавам момиче, което няма да поздрави 1во, пък може и да има такива (;
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
защото изпитвам съмнения ,че може да са ме забравили..и това важи и за 2та пола![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И в случай че попаднеш на някой по недоскив като мен или някой по отнесен например се лишаваш от възможността да разбереш дали наистина са те забравили или не.Първоначално написано от teenems
![]()
Познавам едно момиче като теб. Веднъж ме поздравяваше сама, друг път даже и не ми отвръщаше на поздрава и в крайна сметка сега взе че ми прати покана във Facebook, а не се познаваме кой знае колко добре. Ако не съм я объркал де, но доста ми прилича по снимките на нея пък и името отговаря. Ходи ви разбери.Първоначално написано от cranberry696
![]()
Защото са недорасли пъпчиви пубери с огромно его,което остава незабелязано от околните и така те започват да си избиват комплекси...![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
В случая изказването ти потвърждава думите ми...Ако ти е приятел не мисля,че е редно,защото "не си в настроение" да го подминеш като малка гара...Приятелството се поддържа и не смятам,че приятелите трябва да се пренебрегват така...Това е израз на голямо его-не си в настроение,целият свят ти е крив и хората едва ли не са ти виновни за това и не заслужават дори едно здравей или кимване...Смешно и жалко е,не мислиш ли?Първоначално написано от cranberry696
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!