.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    'Щото тия които се цупят страдат от комплекс за малоценност и ниско самочувствие Който си има самочувствието няма да се разсърди или въобще да се замисли за такава простотия
    Taka e
    Иначе аз за поздрав най-често намигам и т'ва ми е толкова влезнало в кръвта, че намигам даже на даскали и даскалици

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    'Щото тия които се цупят страдат от комплекс за малоценност и ниско самочувствие Който си има самочувствието няма да се разсърди или въобще да се замисли за такава простотия
    Taka e
    Иначе аз за поздрав най-често намигам и т'ва ми е толкова влезнало в кръвта, че намигам даже на даскали и даскалици
    ахахах представям си реакцията им

По темата: честно казано и аз не обичам да казвам първа здрасти, ососбено на едно конкретно момче от училище, защото ако му пукаше за мен, щеше всеки ден да ме поздравявя, но сега като прочетох мненията ви се замислих, че сте прави

Аз бих се ядосал само ако няколко пъти подред поздравя някоя, а тя ми се прави на по висша. След няколко такива истории и ще започна да я подминавам като пътен знак даже и да я видя. Най мразя надувките и надувковците.
    и аз така от всичко най-мразя надутите момчета те тъпи кифлювци

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Защото е възпитано и прието винаги първо момчето да заговаря момичето. А това, че днес нещата се променят е друго. Но никога не трябва да се забравя добрия тон, ако искаш да си покажеш кавалерското.

Останалото е до простотия, комплекс ... "Кой съм аз!?!"
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си