- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Долни плочки
аЕ ко се обaждаш и ти бе шматароковсиПървоначално написано от awerw
Не се казва 360 градуса, но аз тъй им си викам ;d
Неграмотнико, и математиката ти куца и спорта ти куцамай май за нищо не ставаш
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ей селяндурче. Tи се научи да правиш силовo набиране без да се осираш като се качиш горе и тогава раздавай акълПървоначално написано от awerw
![]()
Хах ... сякаш ти изобшо можеш да се качиш отгоре на лостакажи колко ти ръката бе здравеняк ???
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми ако слушаш селските митове вероятно си доста необразован,но няма значение,това е просто един форумПървоначално написано от vankata5555555
![]()
OO какви въпроси и разсъжения виждат очите ми.Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
!
Дребен . В стриит фитнеса и силови набирания и др работи да правиш - ръката не се помпи както във фитнеса .
Я се стягай щото като де гледам жал ми става.
И предлагам да спрем с този безкрайно глупав спор!
Ръчичката май е под 25![]()
sapphire5![]()
.. МЕТРА ?Първоначално написано от awerw
![]()
и метра и сантиметра пак е под![]()
sapphire5![]()
Ей въшкарче над 30 е ,ама то няма никакво значение!!Първоначално написано от awerw
Спри да се обаждаш щото си пълна трагедия!
Гледам и коремно възлиэане едно не можеш, а се правиш тука на много голям...
Ще ме научиш ли да прая коремни на 360 градуса![]()
sapphire5![]()
Поредният спор за глупости.Момчета спрете се ясно ми е,че като качите 5 кила и се мислите за БОГ,но е глупаво да се правите тука на мъжкари,момчето иска помощ помогнете му вместо да си мерите ръцете и да правите коремни на 360 градуса ПРИМЕРНО
.А относно това кой колко е дебел и подвижен - никой не може да определи.Когато бях 100 кг тичах 50 м за 6.8 и в боксовия клуб удрях по-бързо от 60 килограмовите УБИЙЦИ
Не,просто съм го виждал много пъти.Не казвам,че има изключения,но по-принцип когато имаш повече ММ си някак си по-дървен.Нали ги гледам половината зобеняци от фитнеса дето вървят като дръвници и имат супер ограничени движения.Ама ти разбираш,какво да ти обяснявам.Първоначално написано от DownloadVirus
The time's for sobieski
Аз споделих моето мнение за да му помогна и веднага мишката awerw започна да се заяжда ...Първоначално написано от LastFN
![]()
Ако не бяхме пръснати по цяла България с удоволствие бих ви събрал на 1 място всички дето пишете тука.
добра е идеята за събирането.
Аз от известно време забелязвам,че много потребители вместо да дадат компетентно мнение или съвет почват ебавки,заяждания.Е това правилно ли е ?И тези спорове за някакви ненужни..просто не им е място тука.
Да форума е за да се консултираме един друг,а ако искате да си показвате мерките и постиженията има друга тема![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
О това,който е дебел или напомпан и прилича на арнолд не може да се мръдне е пак селски мит..Това,че тези от твойта зала са толкова ограничени,си е друг въпрос..Първоначално написано от vankata5555555
![]()
Това наистина ли помага за премахване на мазнини в дадена област от тялото?Л-карнитин гелИ има ли ограничения за възрастта..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Това може би,ще ти помогне
http://vbox7.com/play:e9e3cf8f
Като препоръчва коремни на 360 градуса пък ще се избъзикам с него![]()
sapphire5![]()
Ами 1 приятелки го ползваха и мисля че останаха доволни от него.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
За теб всичко е селски мит и само това знаеш,ти си ограничен в случая.Ти като си градска легенда какво,ще ни покажеш със божественото ти пластично и бързо тяло ?Колкото до срещата...ще има масов бой![]()
The time's for sobieski
А бе аз като гледам и ти си един селски мит,ами айде да не е митПървоначално написано от vankata5555555
![]()
Факт е че повечето 'фитнесджии' са бавни. Но това е заради характера на фитнес тренировката. Почти винаги в нея се залага на големи килограми и малко повторения, което значи че развива максималната сила, а за да си бърз ти трябва експлозивност, което се тренира по съвсем друг начин.
Става въпрос в сравнение с други спортисти, eстесвено че ако си 100кг мускули ще си по бърз отколкото 100кг нетрениран..
Не казваш нещо ново и това не е откритие.Фитнесът и особено пък бодибилдингът нямат за цел развитие на бързината,а правене на големи мускули и мускулесто тяло.Общо взето хармонично.Това не е спорт като леката атлетика,плуването,футбола и волейбола.Тук целта е мускулна маса и груба сила.Фитнесманиаците постигат и двете.Първоначално написано от ZipFail