- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Долни плочки
Как бее дървения професор разбира нали се е снимал гол до кръста и всичко в краката му е селско...Ако разбираш много стани един редовен член в бб тийм или фитнес бг и давай добрите си мнения да видим как,ще те оценят там.Браво напомпил си огромната ръка,вижда се че залягаш на нея и рамото а гърдите и гърбът сигурно не ти трябват.Като направиш "перфектните размери" ако знаеш какво значи това,ела ми се обади.
The time's for sobieski
Момче по-прост от тебе,здраве му кажи,аз където трябва съм се доказал,ама ти си доста саднато лапенцеПървоначално написано от vankata5555555
![]()
На думи всеки може.Защо да съм саднат я се обоснови ако можеш.
The time's for sobieski
Я ти се обоснови как разбра,че не правя гърди и гръб?Саднато момченцеПървоначално написано от vankata5555555
![]()
vankata555555 дай снимка на твоя прогрес в залата и тогава критикувай другите моля те,защото от страни ставаш много смешен (приятелски съвет)
момчета стига сте се карали .. кво толкова си мерите пишките секи е прав за него си няма да постигнете съгласие![]()
по темата : аз като прочетох долен ред и си помислих че говориш за 4 ред , смисъл за мене перфектната преса е 4X4 ;] колкото до съвети няма кво да ти казвам те си ти казаха каквото трябва още от 1 страница на темата ;]
Ти да не броиш чартичкитеПървоначално написано от Hayden
![]()
Аз не съм длъжен да си давам снимките навсякъде,качил съм ги където си заслужава и хората,ще оценят това което съм направил.И за него всичко е селско ама аз какво да кажа ?То аман от снимкаджий и разбирачи,напомпили се за 1 година,после висят само пред огледалата с телефоните и дават не компетентни съвети.
The time's for sobieski
Много се отклонихте от темата. А и вече получих отговора си, надявах се да потъне и да я вдигна след месец-четири, за да кажа резултата си.
Но не ми е нужно да го казвам. Според мен темата трябва да се заключи.
Много хипотези правиш,много мисловна дейсност,остави бе момче,не разбра ли,че не ти се отдава това?Първоначално написано от vankata5555555
Първоначално написано от loveca777
кви чертички те гонят пък тебеима 6 pack ABS (abdominals) тоест по 3 на всеки ред и 8 pack ABS по 4 на ред ... мм сигурно ги знаеш тея работи щом си писал в тая тема ама явно се праиш на интересен
![]()
![]()
извинявам се за спама ама няма как да не отговоря![]()
![]()
![]()
Ако редовете ги броиш вертикално си прав![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз ако може да попитам,щот напоследък все за плочи и бордюри се говори..що са толкова важни ,и толкова ценни тия плочки ве да го е...
всеки втори иска плочки-аман от манията да ставате като Бекъм..явно напоследък между малките кифлички се котират младежи "футболен тип" ..тряя има плочки,нищо че ръчичката му е по малка от на гаджето му...а крачетата са като на Кейт Мос,и като го видя ми идва да ч@кам него,а не гаджето му....
но всеки си знае,аз все си мисля че един мъж трябва да си тежи на мястото...
а ,ако някой смята че всички ,които блъскат железа яко и тежат +90 кг са бавни и тромави-заповядайте ми на гостиили на всяко състезание без значение Кикбокс, муай тай или ММА и вижте тежките
да ,билдърите са тромави поради спецификата на тренировките им,но те не се мъчат да бъдат други,и определено не тренират за да се бият![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Не ве братле..Първоначално написано от navar
Раотата е да има плочки ама яки, и гърди и бицепс. Са ,че е несъразмерно с рамото,трапеца,гърба,крака а и като цяло тялото изобщо, тва не е болка за умиране. Общо взето от както премина емо модата вече е модерно да си тип скелет ама с плочки и да се мислиш за бог. А тва ,че някой 90кг са тромави- Майк Тайсън, после да говорят
Работата е там да приличаш на Колман и в същото време да се мяташ като маймуна (ей тоа Ханибал..) поне по клиповете му..
Първоначално написано от StringTheorist
Audio ergo sum