- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Проблемът ми е такъв,че едно момче ме харесвa,no az nego ne ,vijdala sum go v fb snimki hybav e dosta no e ot dom na 19 god veche ne e v doma ,jive s sestra si ..ne e ciganin bulgarin e. No maika my i bushta my sa pochinali kogato e bil 2 ili 3ti klas.Toi e v klasa na bratovched mi i toi mi kaza ,che me e haresal i e iska da se zapoznaeme ,kazvali sa mi che e mn dobro momche no edinstvenoto koeto me spira che e ot dom ,che shte mi se podigravat horata okolo men ,che hodq s momche bilo v dom ..Kakvo da pravq da opitam li ili da ne se zanimavam pak kazvam ne e ciganin imeto familiqta sa my bulgarski i vunshnosta my ,kak mislite
по-добре не тръгвай с него
ако тръгне с теб надявам си поне да си красива ще ти е простено за греховете
ОДИН!!!
Опитай,ако е толкова свестен колкото го описваш си заслужава.Какво ти пука за мнението на другите...
ami ne sum grozna hybava sum ne che se hvalq no da hybava sum i za dom tova momche e naistina hybavo
Както казва Sh@d0w - изобщо не трябва да ти пука за мнението на другите... Ако го харесваш и той теб.. Няма проблем![]()
Ъъъъъъ, проблемът ти е, че момчето е нямало родители? Че е имал тежко детство? Че се е справял все сам? И ти приемаш това за негов личностен недостатък???? Я не се хващай с него. След всичко, човека заслужава нещо по-добро.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На същото мнение съм...Първоначално написано от SisiStrange
>>DjBelev<<
мисля че си безкрайно повърхностна и че страдаш от данък обществено мнение
Чуждото мнение - по дяволите. Нима се допитваш до приятелките си, кого да обичаш? В любовта винаги е трудно - винаги някой ще те осъди или завижда. Ще ти подлагат краци и други копитни крайници. Ще има изпитания. Ако толкова е е страх от тях, няма да я познаеш.
Остави го, просто го остави, направи му тази услуга..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Само недорасли хора биха ти се подигравали.Запознай се с момчето пък тогава каквото стане.Но не позволявай на хората да пречат на щастието ти.
Първоначално написано от Cypermethrin
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от SisiStrange
Ооо я стига, напълно нормално е момичето да се притеснява и да и е странно... Зависи с какво е свикнала. Не мисля, че си струва да изпускаш момче, особено ако е такъв, какъвто го описваш, защото е бил от дом. Да, странно е и сигурно трудно се приема и едва ли много хора около теб ще те подкрепят, но пък това си е вид предизвикателство. Опитай...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ЗАЩО по дяволите?! Кое му е странното, какво е това, което приятелите, които се предполага че трябва да те подкрепят винаги, няма да могат да преглътнат. Не е истина колко повърхностни хора има...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Защо реши, че са самоизключващи да е странно и да го приемат приятелите?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Остави момчето, не заслужава такава лигла като теб, която се колебае дали да е с него само защото е от дом.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И какво като е от дом?Това че сам се е справял и е имал тежко детсво без той да е виновен и го смяташ за негов недостатък?Честно от такива хора не знам какво да кажа!Колко повърхностни можете да бъдете повече?
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Плащаи си данъка 'обществено мнение' и не се занимавай с момчето . Ще му направиш услуга да го отрежеш , така ще си намери момиче без предрасъдъци .
![]()
човека явно не те познава
надявам се и да не те опознае
кво ти пука бе? като че ли е заразен, като е от дом. похвално е за него, че се е справял, че е постигнал нещо, а за теб единственото,което мога да кажа е че си супер ограничена и повърхностна.![]()
Ама и вие сте много странни - какво от това, че момчето е от дом за бога!?!Вие го изкарвате все едно не е от тази планета, той е човек като всички останали!
Пък е на теб (авторке) какво те е интересува мнението на останалите, ако го харесваш нищо не би те спряло да си с него!?
Много странно мислене имаш и май не знаеш какво искаш..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ако е толкова добър, колкото казваш значи не го заслужаваш, защото не ти пука за него, а за мнението на околните.. ако изобщо изпитваше някакви чувства към него нямаше да ти пука какво мислят и говорят![]()
Чета и не вярвам на ушите си! Ти искаш да си с него заради самата себе си или заради другите? Искаш да те видят хората, че си имаш приятел? Сигурно те мислят са доста "вървежна".. Хубаво е човек да има принципи, но чак пък толкова.. Надявам се да се вразумиш и факта, че е от дом да не те притеснява. И все пак се постави на негово място и погледни към живота чрез неговите очи и сама ще се убедиш, че той е много повече от останалите момчета.![]()
Колко още могат да растат глупоста и предрасъдъците в хората...