.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Може ли, и как?

Може ли във 12ти клас в началото на годината,който иска да мине на самостоятелно обучение? И как се минава на сфо, трябва ли да дадеш някаква логична причина за това, или няма да ти позволят,ако очевидно нямаш здравословен проблем? Познавате ли някой,който е на сфо?

А и също искам да попитам дали е възможно да смениш профила си през лятната ваканция..предполагам ще трябва да полагам приравнителни изпити, или не може да се смени профила?

П.С уча в езикова гимназия,ако има значение, и предполагам няма да ми позволят да мина на сфо,но все пак реших да се допитам до вас..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    можеш да минеш сфо, трябва да попиташ някой учител как точно
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Трябва да имаш основателна причина за преминаване на СФО. Подава се молба до директора и май до още някой, но не помня вече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Какъв е смисъла да ходиш на даскало 11 години и на 12-тата да се "откажеш"

Ами...аз още миналата година исках да мина на сфо,говорихме с директора, а той просто каза"Ти да не си инвалид" ...пф задължително ли трябва да имам здравословна причина..много искам да мина на сфо..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от blablablaa
    Ами...аз още миналата година исках да мина на сфо,говорихме с директора, а той просто каза"Ти да не си инвалид" ...пф задължително ли трябва да имам здравословна причина..много искам да мина на сфо..

Искаш да се подготвяш сам/а и да се явяваш на изпити?! Защо? Не ти се ходи на даскало ли? Или ходиш на работа? После кво ще прайш като тряя да ходиш 40 год на работа за да се пенсионираш-там няма СФО

Няма да се подготвям сама, ходя на уроци..и все пак как да накарам директора да се съгласи да мина на сфо..
    Примерно ,ако боледувам например от астма..но не съм толкова зле де,трябва ли да ходя до болницата да взимам някакво медицинско или?

Не съм наясно, как стоят нещата, но аз не препоръчвам да минаваш в СФО, освен ако не си сигурен/на, че ще си земеш изпитите.
    Когато си ходиш на школо редовно винаги можеш да изкласиш, я пищовче, преписване.. ама като си сам в стая с (в най-добрия случай) един даскал който те следи изкъсо не е никак лесно.

Лошо лошо, ще си създадеш главоболия. По-добре иди утре питай я класната, я секретарката, те най-добре ще ти обяснят.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Има логика.
    Имам приятел на СФО и казва че му е по-добре така . Беше се върнал в класа ,но излезна че в час е по-зле.
    Ако си от ученолюбивите ще ти е по-добре , ако не - не се занимавай ... казаха ти ,че няма измъкване сам в стаята с учител.
    И все пак ще попитам как стоят нещата с основателната причина . ако не забравя де \/
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Питай го, моля те!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си