Сега съм 8ми клас и съответно съм в ново училище .. В новият ми клас има едно момче ,което ми е адски добър приятел и в същото време адски много обичам .. А и май той не е безразличен .. всичко започна по скайп .. Писахме си .. той каза че с мен се говори нормално на всякакви теми и така станахме много добри приятели .. имаше моменти в които сме си писали по цели нощи и то някви абсолютни перверзии и т.н .. А в училище постоянно си мятаме бележки, а в междучасията постоянно ме опипва, прегръщаме се ,въргаляме се по чиновете прегърнати и т.н .. Мина време и това стана все по често, бяхме не разделни всичко знаехме и знаем един за друг ... По едно време едни започнаха да ме бъзикат за тва че ходя с него което всъщност не беше така и той ги напсува и им каза че сме приятели и че това не значи че сме гаджета .. на следващия ден осъзнах че не мога без него и че адски много го обичам разплаках се пo средата на часа и той естествено веднага видя че плача и ме попита какво ми има а аз му казах само че го обичам повече от всичко на земята и той ми каза : Виж ти си много печена и готина и не си струва да плачеш за мене .. но не спряхме да си пишем .... преди 2 седмици му се разсърдих за тоBа че не ми писа и си игра на игра с фр , сърдих му се 4 дни и не му говорех той постоянно ми пишеше бележки но аз ги хвърлях без да ги чета .. Накрая дойде и ми каза : Човек докога ще ми се сърдиш ,, и му се насълзиха очите .. аз му простих и той ме прегърна , от тогава постоянно си пишем до срядата когато пак му е разсърдих за няква простотия ,разменихме си много тежки думи и му казах че го мразя и че не искам да имам нищо общо с него и го блокирах .. в даскало той ми каза че се сърдя за глупости .. а в часа постоянно ме разсмива въпреки всичко ... та има ли шанс за нас ? и какво мислите ? ии моля без бъзици .. На истина ми е много болно... А той е всичко на земята за мен ... Не мога без да го видя и тн помогнвте ми ! Моля !