.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

малък поблем

Здравейте.Искам да ми кажете някои плодове които са полезни за инфекции по пикочните канали.Знам за боровинки и боровинков сок. Ако знаете някой друг които помага,пишете че имам малък поблем :}
    Love! And may God bless you all !!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    чайче от листа на бреза,заливат се 2-3 с.л. с вряла вода киснат 15тина минс след което се пие на дозички ,но е хубаво когато го правиш да приемаш и много вода както и да опиташ да не консумираш сол

До колкото знам бирата е полезна в този случай, след като тя разрежда урината и я прави по-малко наситена с по-ниско съдържание на микроби и урея. Алкохола, като цяло, е диуретик, но препоръчвам бира, заради по-големия обем на течност която се приема.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от w1311819w
    До колкото знам бирата е полезна в този случай, след като тя разрежда урината и я прави по-малко наситена с по-ниско съдържание на микроби и урея. Алкохола, като цяло, е диуретик, но препоръчвам бира, заради по-големия обем на течност която се приема.
    вярно е това за бирата,но ако има проблем в бъбреците(инфецкия примерно) или нещо което смощава правилното им фунциониране,противно на всички притчи,които съм чувал,че е полезна за бъбреците и т.н.,разбрах,че хората знаят само положителното и въздействие,но не знаят,че бирата в такива случай не е добра идея,защото смущава обмяната на пурините и респ.пикочната киселина в кръвоносните съдове и отделителната система,което може да доведе до поява на песъчинки най-често в бъбреците,както и е добро начало за развитие на подагра.така че трябва да се внимава при какви ситуаций какво се приема,но че е сред най-добрите диуретици спор няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си