.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Моля за помощ

Ами аз съм момче на 14 почти 15 год и много искам да се занимавам с фитнес на лостове,но не мога.Просто нз защо в добра физ.форма съм,само 6ци имам по физе в даскало,но едвам се набирам 1 път и то не чисто.Ако увисна напълно не мога да се набера...За кофички да не говорим.Вдигам гирички по 5 кила някъде от около 1 год и съм в добра физ форма както казах-1.78,70 кила,ако има значение,но нз защо нямам силата.Сравнение с повечето ми връстници съм добре правя по 15 чисти,хубави лицеви,а повечето не могат и по 5.Но нз защо за лостовете не мога.Предлагали са ми да ходя на фитнес,но аз не искам,искам да тренирам улично фитнес.

Мега фен Аватара на Chacho
    Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но това не е добра физическа форма.

Продължи във вас с лицевите опори, ще свикнеш да правиш и по 30-на чисти, на серии. Друго хубаво упражнение са т.нар. помпички - слагаш два стола един до друг с разстояние м/у тях, мушкаш се в средата, подпираш се на двата с ръце седейки на земята и започваш да се повдигаш и спускаш (свиваш и разгъваш лактите). Приличат на кофички но не е цялото ти тяло във въздуха. "Набирания" можеш да правиш, като легнеш под някоя маса и се хванеш за ръба й. Не забравяй корем и крака.

Това е само за влизане във форма, потренирай малко така и ще се преместиш на лоста и успоредката. Всички сме почнали от малко, помня, че първоначално правех по 2-3 набирания и кофички.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Еми значи тр да тренирам още,ще пробвам упражнението дето каза.Иначе 15 ги правя хубави допирам си гърдите долу на пода без спиране 15 правя.Да не си мислите че на серии

Град
    София
    Не е задължително да му е лоша подготовката на момчето.Просто може тия гири да ги е дигал само за бицепс.Аз преди,заради това не можех да правя набирания с длани обърнати навън.Просто не бях тренирал рамо и гръб достатъчно и можех да ги правя само бицепсово.Иначе лицевите не са константа за това колко кофички или набирания правиш,щото засягат съвсем различни мускули.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен
    Това,че имаш 6 по физ какво общо има Просто за да се похвалиш ли ?? То 6ците особенно по този предмет ги изкарваш без дори да си мръднеш пръста

Супер фен Аватара на Everytime
    Продължавай си си лицевите и с гирите.Можеш да правиш освен сгъване за бицепса,разгъване за трицепс,предмишница,раменн и преси
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Продължавай си си лицевите и с гирите.Можеш да правиш освен сгъване за бицепса,разгъване за трицепс,предмишница,раменн и преси
    Май нещо не четеш

НЕ МИ СЕ ХОДИ НА ФИТНЕС

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Май нещо не четеш

НЕ МИ СЕ ХОДИ НА ФИТНЕС
    Не му се ходи на фитнес, но има гири вкъщи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Добре,че има гири,но какви? 2 гири по 5-6 кг??

За различните мускули трябва да има различна тежест

Различно ще натовариш за гръб различно за рамо и различно за гърди..Не може да правиш с една и съща тежест..Особенно па за рамо за човек дето не е тренирал 5-6 кг ще му се сторят като кола..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Може да си купи дъмбел по-тежичък така и ще стане идеално
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Може да си купи дъмбел по-тежичък така и ще стане идеално
    Не..В този период дето е,но и по-късно му трябват от 3 кг до 25-30 кг по 2 кг тоест 2-4-6-8-10 ВСИЧКО ДА Е 2x

АДСКИ МНОГО ПАРИ!!!! ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ЩЕ ДАДЕ САМО ЗА ДЪМБЕЛИ ЩЕ МУ СТИГНАТ ЗА 2-3 ГОДИНИ В ЗАЛАТА !

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И с един дъмбел стават работите.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    И с един дъмбел стават работите.

Доста си заблуден..Не стават с един дъмбел..Ако има пича да даде към 700-800 лева ++ за дъмбели само..Добре

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тренирал съм само с един дъмбел и става ! Ти никога не си тренирал само с един дъмбел та да знаеш. Аз ти го казвам от опит.
    sapphire5

И двамата сте дървени философи,само че Вируса е по-голям

skype - adrenalincho__

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Няя дървени тука брат само с дъмбел съм тренирал много време и знам, че се получава работата ;д
    sapphire5

ахахахах е поне имаш чувство за хумор xD

skype - adrenalincho__

Мега фен
    Тренирал съм само с един дъмбел и става ! Ти никога не си тренирал само с един дъмбел та да знаеш. Аз ти го казвам от опит.
    Така , така голям опит..

Не става така както ти си мислиш,с един дъмбел,няма как да правиш ако имаш примерно 10 кг дъмбел да правиш за гръб (гребане с дъмбел) и да правиш разтваряне на ръце встрани (рамо) пак с 10 кг..Няма такъв филм,за да стигнеш 10 кг да правиш 8-10 повторения ще ти трябва някоя друга година в залата (не само с един дъмбел)

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз тея упражнения ги почнах с 12 кг още от начало
    sapphire5

Мега фен
    Аз тея упражнения ги почнах с 12 кг още от начало
    Да бе,сигурно! Зад монитора и аз мога да кажа,че първият път в залата съм правил 350 кг от лег 10 повторения ама зад монитора всеки е смел и вдига много

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Гребането е мн лесно и с 20 кг ще го мога и с повече а разтварянето с малко залюляване е мн лесно
    sapphire5

Мега фен
    Гребането е мн лесно и с 20 кг ще го мога и с повече а разтварянето с малко залюляване е мн лесно
    Гребането можеш (с 20 кг нали?) , но разтварянето не можеш с 20 кг , няма такъв вариянт,квото и да ми казваш ,доста повече от тебе знам и повече съм виждал..

И какъв е извода , пак ти трябват много дъмбели за различна тежест

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    махаш единия диск и почваш другото упражнение
    sapphire5

Мега фен
    махаш единия диск и почваш другото упражнение
    Хах ти въобще взизал ли си в зала .. Какъв диск на дъмбелите бе момче .. Влез първо ДВА-ТРИ пъти в зала направи една тренировка и после ми говори за дискове на дъмбелите.. Той има някви обикновенни дъмбели по 5 кг и тва е.. Трябват му доста повече ..

Както и да е , вкъщи няма как да е както в залата,доооооооооооста трудно и с дооооооооооооста $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ , така , че който иска нещо да направи,знае отговора

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Е ще си купи един дъмбел и ще го ползва 6 месеца минимум И какво му е на махането на единия диск ? Пак се прави упражнението.
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си