- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моля за помощ
Няма дисковеПървоначално написано от awerw
![]()
Най-вероятно ще имаш в предвид нещо такова http://www.sportdepot.bg/products/fi...i-diskove-10kg
Но и това за да го вземеш иска първо 50 лева + 50 лева за още един , второ трябва да си вземе дискове,ТЕ НЕ СА БЕЗ ПАРИ! Един диск по 2.5 15 лева , баси работата.. Ако вземе 2x2.5 2x5 2x10 2x15 2x20 му излиза цяло състояние отново,както и да го погледнеш,не всички са богаташи като тебе![]()
Нее и с един става ! Ако знаеш как да го използваш резултатите няма да са малки ! А като му стане лек ще купи още 2 диска по 5 кг обаче те ще му стигнат за още около година и така всяка година около 30 лв за дискове докато не се напълни лостчето и тогава вече ще си купи щанга и накрая уреди![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми ако ти всяка година вдигаш 5 кг браво ! Значи след 20 години ще вдигнеш вероятно 100 кг от лег 1 повторениеПървоначално написано от awerw
![]()
(rofl) (съмнявам се и в това!)
И не става така с един дъмбел,как примерно правиш флайс с един дъмбел , като си голям разбирач ??
Оф,момче,нещата не стават така,тренирай си както мислиш за добре,но не завличай другите хора с некомпетнтни мнения,ако те послушат само губят..
Толкова ли е трудно да разбереш как се прави флайс с една ръкаПросто вдигаш едната ръка
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да бе,ясно,дай сега една сминка да ти видим огромните,релефни гърди ,дето завижда и Arnold и Coleman като ги видятПървоначално написано от awerw
![]()
Има и други упражнения за гърди с дъмбел и без дъмбел
Няма да станеш културист, но се заяква бая
![]()
sapphire5![]()
Да бе добре,дай да видим за каква тежест говорим и какви упражнения ще направиш с един дъмбел..Колко ли хилядарки ще струва и тн ..Първоначално написано от awerw
Повдигане на дъмбели от лег, флайс, лицеви,кофички![]()
sapphire5![]()
Така ли беПървоначално написано от awerw
Повдигане на дъмбели от лег
С един дъмбел ли бе ? Кофичките с дъмбел ли ги правиш ? От кога??
Само гърди ли ?
Много си ми смешен честно..
Е повдигането като нямаш 2 с 1 ще го правишА и казах, че има упражнения за гърди и без дъмбели
Мога да ти направя дори програма
Лъвчее няя се разбереме с тебе
![]()
sapphire5![]()
Говоря за програма с един дъмбел..Остави упражненията със собствено тегло..Първоначално написано от awerw
Влез първо в зала и тогава ми давай съвети , и не ми викай лъвче , щото ще родиш![]()
Е и с 1 дъмбел щи направя![]()
sapphire5![]()
Да бе добре,с 1 дъмбел ще направиш..Квото искаш тва си мисли ,смешен си ,поредното малко лапенце,аргументирах ти мненията си,ти само глупости ръсиш,отивай рови в кофата със златото да намериш един дъмбел и почвай да се помпашПървоначално написано от awerw
Ае със здраве !
Не е невъзможно да се тренира такаКакто имаше една тренировка с чук така има и с дъмбел
Ай до утре
лека нощ
sapphire5![]()
Впрочем има едно такова упражнение, лег с 1 дъмбел, но то е по-скоро кондиционно, отколкото културистично.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Нямам си представа как става този номер,как ръката ти не се чупиПървоначално написано от Myrth
![]()
Квото и да пишем тренировка с един дъмбел не става..
ейй инато човече сиКазвам ти от опит, че стават нещата
кажи ми ти тренирал ли си поне 6 месеца само с дъмбели ?
sapphire5![]()
Ти имаш опит в тренировките колкото аз имам опит в ядрената физика моето момчеПървоначално написано от awerw
![]()
Като не си тренирал така ще кажешИма шанс и само с дъмбели да се заякне
![]()
sapphire5![]()
ТАКА ИМА ШАНС!Първоначално написано от awerw
И аз съм на мнение,че само с дъмбели няма да стане.Вижте,ако си излее 1 щанга човека ще е много по-различно.Може да се направи с 1 лост и 2 туби от 10 литра минерална вода.Излива се цимент в тях и лоста се слага помежду им,докато се втвърди.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
То има шанс и с фитнес да се заякне ако не знаеш какво правиш![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
Надявам се схвана какво исках да кажа.
sapphire5![]()