Здравейте! На 15 съм, висока съм 165 и тежа 49 килограма.Слаба съм доста, но не ми е проблема това.Проблема ми е, че в последната 1 година направих корем и е ужасно грозно, защото съм слаба и с корем... както и да е.Въпросът ми е как да махна корема без да отслабна повече.Имам възможност да бягам, също и да правя различни упражнения.Диета също знам, че трябва да приложа, но каква... страх ме е да не отслабна още повече.Мерси за вниманието :P
Could I have this kiss foreva`?
При мен с 200-300 коремни преси дневно и нямам проблем![]()
а какво ядеш?Първоначално написано от bog4eto
![]()
Ям си нормално![]()
Просто коремните ме поддържат,а с малко повече зор от твоя страна,ще се стегнеш.
Упражненията са му майката в твоя случай,не диети : )
И на мен коремните преси много ми помогнаха. Яла съм си нормално през цялото време. Въпросът е да си редовен с упражненията както каза bog4eto.
Коремни ПРЕСИ
P.S : Баси, 'сички станаха комплексари вече АХАХАХАХАХ
Some people just run away to see if you care enogh to followW... [h]
коремни преси, НО НЕ ВСЕКИ ДЕН
категорично не всеки ден, най-малко през ден и най-много по 100-150 на ден
причината е че се натоварва гръбначния стълб и то много и ще имаш сериозни проблеми после
прави по 3 серии по 15, но за горни мускули на корема, долни и странични (леви и десни)
потърси в нета как се правят
+++++++++++++Първоначално написано от bloodyF
Тези "200-300" преси дето и ги давате нищо няма да направи с тях. Правенето всеки ден ПО МНОГО обезсмисля цялата работа, мускулът свиква и започва да прави плочки, а не да гори мазнини. Също така ако е това което си мисля, тоест коремчето е изразено в долната част, то коремните не я оправят. Те развиват горните коремни мускули, онези точно под ребрата. Тичай и скачай на въже, това е най-добрия вариант ако си така. Колкото и коремни преси да правиш, най-много да си загубиш талията (както направих горе-долу аз) но коремът ти по-малък няма да стане..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Скачането на въже развива ли пръсците , защото и аз искам да скачам ама се притеснявам да не ми станат груби пръсците. Също обръча помага ли за махане на корем?Първоначално написано от FuckingFreak
Само с коремни преси няма да минеш.Тичане,коремни,скача е на въже+вдигане на крака от легнало положение.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Пръсци не се правят лесно, така че споко..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не ти трябват диети, просто ограничи сладкото и тестеното... Не да спираш, просто гледай да е по-малко. Това го прави през ден http://vbox7.com/play:ff81dddb , когато ти стане лесно (г/д след 2 седмици) прави това http://vbox7.com/play:b536ce2e . Ако тези упражнения ги правиш в рамките на 2 месеца през ден, ти гарантирам, че ще махнеш коремчетоНо не забравяй - ограничи най-вече сладкото, защото се лепи точно на корема
УСПЕХ
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
И спри биричката.
Хехе, не пия.Мерси на всички за отговорите.Тук на тези клипове в vbox ми изглеждат интересни.Но четох коментари в които пише, че те са за сстягане на корем а не за махане на тлъстини?Първоначално написано от Bonbonenata
![]()
Аз съм висока 170 и тежа 62кг и имам голям корем. Със преси дали ще спадне и напълно ли или просто ще се стегне?![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Много добре !Но не заради гръбначния стълб ами заради това,че мускулите,ще свикнат и нищо няма да стане.И серийте да са 4.Първоначално написано от bloodyF
The time's for sobieski