- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръстче в дупето
Еми да не е бил идиот да бърка без да си си правила клизма. Сега вече си е негов проблем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според мен пък авторката на темата нещо се будалканищо чудно да е станало ама със сигурност момиче няма да го сподели :д
^ Съгласна съм,че темата може да е ебавка,но все пак защо момиче да не сподели? Нали все пак си остава анонимна,никой няма да знае,че е тя...
По темата:
Всичко се е случило - няма какво да правиш,освен да не мислиш вече за това.. Надали му е станало приятно,но все пак да не е бъркал там ;d
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами доста брутално го е написал/а (ми бръкна в дупето и после целия му пръст беше в лайна..) не вярвам, че момиче ще го напише точно по такъв начин ..
ее аре стига с тия гнусарски истории затваряйте я тая гнусна темаПървоначално написано от h0peless
![]()
прочиствай си дупката преди секс![]()
Следващия път си направи клизма,може да помогне![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Колко трябва да си болен, че ей тъй да и бъркаш в гъза ?![]()
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy?!
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен на друго ми намирисва в тая темаПървоначално написано от judecca
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
иуууу ти по-брутално що не го описа а?Първоначално написано от psihqsala
![]()
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.
то остана и да скача от радост![]()
Абе и аз съм бъркал на приятелката с пръст (и не само) отзад. Кефи ме кво да права особено като ме яхнеГолема работа че е намерил руда, случва се, аз съм го омазвал целия в карамел и е трябвало да сменям чорапа та да продължиме. Ае не се коркай толкова
![]()
Мале как обичам да бръкна отзад, а момичетата подивяват, все едно прават тройка. До сега всички ги е кефело това![]()
[П]Опитай, за да разбереш...
ohhhhhhh, ще ме уволнят от работа, тук се смея като луд, хахахахахахаха![]()
по принцип и аз съм вадил кафяв пръст от една брантия, но по принцип със сериознитем и приятелки съм нямал проблем ...