.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Предложения?!

Здравейте тийнове!Има едно момче по което си падам(с година по голям от мен).Имаме физи4еско заедно и усе6там 4е има не6то( зарибявки туй ,онуй)макар 4е дори не ми е приел заявката за приятелство във феисбук. Въпросът ми е как да му покажа 4е усе6там привличането (в смисъл с усмивки ,погледи и т.н. )и какво бихте направили на мое място.Моля споделете и благодаря предварително.

Според мен трябва да започнеш с погледи ,които да му подскажат,че искаш да сте повече от приятели ,покани го на кафе,поговорете си и сама ще забележиш ,дали изпитва нещо към теб

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Като за начало ще ти предложа следното.. първо му намигай после му се усмихвай ии накрая почни да говориш с него ии така докато стигнеш до това което ще му кажеш.УСПЕХ от мен !
    ESL !!!

Стигнах до думата "фейсбук" и си казах, не нямате шанс

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Един много важен съвет .
    НЕ обръщай внимание на Скайп ,Фейсбук и каквото и да е било друго такова ...
    Просто това "не ми прие приятелството " не означава че не те харесва (което 100% ти е минало през ума ) ... има хиляди причини да не ти е приел приятелството !
    \/
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на montana6

Re: Предложения?!

Цитирай Първоначално написано от dalitooo
    Въпросът ми е как да му покажа 4е усе6там привличането (в смисъл с усмивки ,погледи и т.н. )и какво бихте направили на мое място.
    По първата част от въпроса - заговори го (запознай се с него). По втората - щом имате физическо заедно, покани го да играете нещо заедно - баскет, федербал или нещо друго.

Следното може да се приема като съвет към всички момичета:
    ОТИДИ И ГО ЗАГОВОРИ!

Кажи му "Хайде някой път на кафе? Само аз и ти." Усмихни се (не се кискай като идиот, въпреки, че дори да го направиш няма да промени резултата.) и стига да не си някое плашило няма как да те отпрати.

Повечето момчета си умират момичето да направи първата стъпка, просто защото не веднъж или два пъти са чували "Ама аз не те харесвам така!" от момичета който им се усмихват и прочее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си