.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да си хвана гадже?

Така аз съм момче.На 14 съм.Не стоя цял ден по компа.Има едно момиче което харесвам в даскало но нз как да и покажа че я харесвам.Незнам дали тя ме харесва?Понякога вика, че ме мрази , НО наистина мисля ,че е на шега.Ако не как да накарам някое друго момиче да ме хареса или това което аз харесва?

Мега фен
    Град
    Earth...
    С ласо майна.

Мега фен Аватара на skatew

Re: Как да си хвана гадже?

Цитирай Първоначално написано от ToXxiC
    Така аз съм момче.На 14 съм.Не стоя цял ден по компа.Има едно момиче което харесвам в даскало но нз как да и покажа че я харесвам.Незнам дали тя ме харесва?Понякога вика, че ме мрази , НО наистина мисля ,че е на шега.Ако не как да накарам някое друго момиче да ме хареса или това което аз харесва?
    Излезте само 2мата, опознайте се, направи всичко възможно от себе си да и се харесаш... гледай колкото може по често да си излизате 2мата и ако усетиш че изпитва и тя нещо към теб, просто я целуни.. оттам нещата ще си се наредят . Успех
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Все едно питаш "как да науча италиански (примерно)", ние да ти кажем 2 думи и ти вече да го знаеш. Не става така. Ако питаше как да научиш италиански, щях да ти кажа да ходиш на уроци. Ти питаш как да си хванеш гадже, аз щи кажа като се запознаеш с момичето и покажеш интерес, каниш я да излизате и тн. ( най-общо казано ) Ако не ходиш на уроци и не се упражняваш няма да научиш италиански, и ако не се запознаваш с момичета и не им показваш интерес няма да си имаш гадже, нито ще знаеш как да си хванеш.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous546178
    Guest
    яж ми пишката, тя е вълшебна...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Повече от фен
    я дай поне пик да те видя :ДДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Благодаря на всички(е без глупостите)Ако можете дайте още полезни съвети как да я заговоря и т.н

Мега фен
    Град
    Earth...
    Благодаря на всички(е без глупостите)Ако можете дайте още полезни съвети как да я заговоря и т.н
    "ловец съм аз, ловец"

Тук има много полезни статии за начинаещи:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BB%D0%BA%D0%B8

Също така може да погледнеш в youtube.com, но повечето клипчета са без субтитри.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мерси.Други?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като начало стани от компа
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Като начало стани от компа
    също така спри баниците и сладкото, отпусни се малко и си ТИ !!!!!
    Intel Core i7-975 Extreme

Вие на мен викате да стана аз дето сядам за 10 мин да видя сайта и ставам.Вие с по 2000 мнения сиг по цял ден висите тука.Но по темата - ?

Мега фен
    Вие на мен викате да стана аз дето сядам за 10 мин да видя сайта и ставам.Вие с по 2000 мнения сиг по цял ден висите тука.Но по темата - ?
    Сега, пич, разбери, че винаги трябва да има висящи, които да създават теорията, за да може вие, питащите да я прочетете и да си кажете: Аз мога сам, знам какво да правя, имам глава на раменете си, най-важното: МОГА САМ, и не на последно място: изчетох доста неща, които трябва/нетрябва да правя.

Как да си хванеш гадже? Е това е труден въпрос. Не е Химия за да изпишеш задачата, да поразмишляваш и да изпълниш решението, не е и Биология за да ти бъде обяснено дословно какво, как, къде, какво е или не е... има наченки на Математика, защото винаги има едно неизвестно - f-ът, и един или няколко начина на решение как да стигнеш до въпросната f. Дали ще успееш да "решиш" образно казано уравнението и да намериш решението (т.е. да бъдеш с f-ът) на въпросният f - всичко е в твоите ръце. Но за това пък учебник няма.

Btw, е тази тема ме навежда на мисълта, че на 25.04.2008 аз се регистрирах в този форум и пуснах тема със същото заглавие. Почти 3 години по-късно - резултатът е все още никакъв от онази тема (не се опитвам да те отчайвам, просто се сетих...)

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    само тва заслужаваш...
    ми ти си пълен мухал бе човекк, как искаш като цял ден играеш на игри за дебили пред компа някое нормално момиче да те хареса...
    опитай се да навлезеш в нормалня свят общувай с хора зарежи компютрите...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Пробва ли си ласо или с морски възел??
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Една бухалка в главата
    и после право в торбата
    цвъкаш и се в устата
    и я заряваш в земята
    "Няма значение какво имаш,стига да натякваш на другите,че го нямат."

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    Да не искаш да му ставаш гадже
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    Долината На Идиотщината
    Най-лесно можеш да хванеш с голяма мрежа или с тийзър.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    Да не искаш да му ставаш гадже
    Не ама да преценя шанса :ДД дали може да си хване некоя мацка или не :ДДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Най-лесно става с въдица,слагаш 2-3 стотака на кукичката и ще кълват,та ще се изтрепят.Иначе к'во да ти кажа ти гъза още неможеш да си изтриеш,питаш как да си хвана гадже...ТЪП СИ.Излезни при хората,ходи по барове,яж,пий,клецай,бий и стани човек а не изтърсак.
    The time's for sobieski

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    ,ходи по барове,яж,пий,клецай,бий и стани човек а не изтърсак.
    Така ли се става човек? По баровете и с ядене и пиене и бой? Така се става пропаднал наркоман и престъпник, а не човек.

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    ,ходи по барове,яж,пий,клецай,бий и стани човек а не изтърсак.
    Така ли се става човек? По баровете и с ядене и пиене и бой? Така се става пропаднал наркоман и престъпник, а не човек.
    100x по-добре от него,той ще остане стар ерген.Ти не излизаш ли,не пиеш ли,не ядеш ли,не се ли биеш понякога ?Не съм казал да става наркоман.Трябва да разбере какво е живота,че като излезне навън не е като в игрите да напише кода и да е безсмъртен,ами може и без да е направил нищо да го отнесе(което често се случва на много хора).
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си