Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Еееееееех поетична душа Истината е следната:за някои момичета си момчето-мечта,а за други си пълен идиот Зависи от мацката-свестните биха оценили милите жестове и подаръчета,а кифлите ще те сметнат за смешник и ще те използват да им плащаш кафетата и да им правиш подаръци,докато намерят нещо по-добро от теб...Просто трябва да намериш начин да надушваш използвачките Моят съвет е вместо да седиш и да се описваш тук като в сайт за запознанства,да наблегнеш на контактите очи в очи,да бъдеш себе си,да се усмихваш по-често и подходящото момиче само ще се намери...Не се впрягай да си търсиш "мис-перфектна",защото колкото повече търсиш нещо и си го поставяш като фикс-идея,толкова повече то бяга от теб...Давай по-сротко,бъди уверен в себе си и всичко ще си дойде на мястото
+1 и аз мисля като нея тук няма да намериш никого пък и аз съм попадала на едни глупаци дето си мислят че тук ще намерят някого- това е лъжа излез навън с приятели може да срещнеш някое момиче с което да те запознаят, а за описанието ти- поне малко милите и културни момичета биха те харесали а кифлите и такива надувки просто ги избягвай няма смисъл само ще те използват