- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масаж на ташаците
По време на секс гаджето ми масажира ташаците. Направо полудявам от кеф. Какво мислите вие? Вашите гаджета масажират ли ви ташаците? Могат да пишат и момичета дали масажират ташаците на гаджетата си.
Аз не ...Дори не ми е минало през ума...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
тука май нещо съм изостанала...
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Попадал съм и на такива девойки, яко е![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
обичам да ми ги масажират... с език![]()
Welcome to the Jungle...
Пробвала съм, но така и не съм успявала да намеря поза в която да ми е удобно да го правя. Иначе ми е по-забавно да им отделям нужното внимание с език![]()
Не ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Правили са ми го и е хубаво! Пробваите!
Първоначално написано от DarkTemplar
+ и на моя приятел така най му харесва с езиче...
На мен и гъза са ми лизали и е яко, ама не се фукам..
Опа, изфуках се![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Доста е възбуждащо за мен лично...
яко е много ясно, добавя възбуда
Най-редовно. Моя ужасно много се кефи.
В Ездачката е удобно. Също и ако ти застанеш в полумост с рамене на леглото/пода, но изтласкан максимално на горе таз, така че дупето ти да е във въздуха, а той да е на колене между краката ти (ама че описание направих и аз). На задна също се получава, но трябва да балансираш на една ръка.Първоначално написано от GreenFairy
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз го правя. Харесвало му е, ама имаше един който само се свиваше, не знам толкова чувствителни ли му бяха.. и не съм го пипала поече хаахаха
Моя каза,че му харесва,но го било гъдели затова съм го правила веднъж или 2 пъти.....
Има си го гъдела, но не е болка за умиране. А и ако мъжа е достатъчно възбуден, не прави чак такова впечатление.
Welcome to the Jungle...
Аз на моя му го масажирам с език ,но държа да са бръснати.
Мойте тъшаци са по-чувствителни. Дори и при лек удар усещам болка и когато ме масажират имам гадно чувство като гъделичкане. Това нормално ли е?
Първоначално написано от danielpetrov1991
В първото мнение са ти го поправили.. И пак го написа грешно. И не, не е проблем. Прочети нагоре и виж, че ако си възбуден повече няма да го усещаш чак толкова и няма да ти е такъв проблем. А и при всеки е различно. На теб явно друго ти доставя удовоствие.
I MISS YOU . . . ;[
бате гнусен си бе ...Първоначално написано от Nebuu
![]()
някво "свиващо" чувство получавам и леко се комплексирам ако вземе ги налапа двата, но ми допада
няма кво да се комплексираш брат, това е нормалноПървоначално написано от asasfdf
![]()
За мъжа е яко предполагам. Аз го правя когато съм отгоре, седнала, с гръб към него - и 2те ми ръце са свободни и ги драскам с ноктенца или ги гъделичкам. За друга подходяща поза не се сещам.
Аз все си мисля, че една от мечтите на мъжа е докато чука да му лижат топките. Така ли е? Моят ме пита откъде съм знаела, като го питах.![]()
Кажи му да пробва !! Няма да изгуби, чувството е великоПървоначално написано от kremen4eto
Но това съм го правил само когато нямаше никой до мен, но иначе сега докато мойта е с мен, освен да се навие за тройка друг начин не виждам
![]()