.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Gllory

Винаги става така ;((

---
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен
    Виж сега ,ако ти си това на снимката искам да ти кажа,че си едно съкровище .... Свиквай да бъдеш ревнувана ... (не само от това момче,а и от всяко следващо ...) Ревността не е липса на доверие ... това е страх да не изгубиш някого ... И обясни на приятеля си ,че ти си харесвано момиче и вместо да пропилява връзката ви в караници .. по добре да я прекарате в приятни моменти заедно ... : )

Голям фен
    Виж сега ,ако ти си това на снимката искам да ти кажа,че си едно съкровище .... Свиквай да бъдеш ревнувана ... (не само от това момче,а и от всяко следващо ...) Ревността не е липса на доверие ... това е страх да не изгубиш някого ... И обясни на приятеля си ,че ти си харесвано момиче и вместо да пропилява връзката ви в караници .. по добре да я прекарате в приятни моменти заедно ... : )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И двамата се държите ужасно незряло. За подобни глупости ли се сърдите? Подвикнала му била - сърдит. Не направил квото е казала - сърдита. И к'во? След всяка караница "Чао"? "Не ми пише", "Излезе от скайп". По скайп ли се разрешават проблемите?

Осъзнайте се! Рушите си връзката от инат и простотия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny

Благодаря, аз съм
    как да му обяснявам ;оо лелее .. той много се сърди ако почна да говоря някакви такива неща ....
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И двамата се държите ужасно незряло. За подобни глупости ли се сърдите? Подвикнала му била - сърдит. Не направил квото е казала - сърдита. И к'во? След всяка караница "Чао"? "Не ми пише", "Излезе от скайп". По скайп ли се разрешават проблемите?

Осъзнайте се! Рушите си връзката от инат и простотия.

Ми аз не съм такъв инат и винаги гледам да не се правя на такава за да ни е по-добре .. защото знам че няма смисъл от това да се правя на инат и да си прецаквам нещата.

фффф ... От мен ... защотото съм момче ... се очаква да защитя пича ... но не .... според мен успеха на всяка една връзка ... лежи на раменете на мъжа ... Ако той не е търпелив ... и не умее да използва силата на думите - връзката е нестабилна ... вия жените си искате някаква степен на опитомяване ... ако едно момче не умеее да го прави това ................................
    А от това което прочетох ... пича е .... доста зле ... сори но не се ли вземе в ръце ... не спре ли да мрънка за щело и нещяло ... сте.. до ...ТАМММ.

Супер фен Аватара на montana6

Re: Винаги става така ;((

Downtown, не съм съгласен с това, което каза. Връзката е взаимоотношение между двама души и като такава, тя е двупосочна.

Иначе прочетох историята и всичко ми се стори доста несериозно, но все пак да мина на главния въпрос:

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Какво да направя, за да си е като преди...
    Не мисля, че можеш да направиш нещо, за да си е както преди. Ако не си доволна, разделете се.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Downtown
    фффф ... От мен ... защотото съм момче ... се очаква да защитя пича ... но не .... според мен успеха на всяка една връзка ... лежи на раменете на мъжа ... Ако той не е търпелив ... и не умее да използва силата на думите - връзката е нестабилна ... вия жените си искате някаква степен на опитомяване ... ако едно момче не умеее да го прави това ................................
    А от това което прочетох ... пича е .... доста зле ... сори но не се ли вземе в ръце ... не спре ли да мрънка за щело и нещяло ... сте.. до ...ТАМММ.
    Търпение и "опитомаяване" трябват и за двете страни във връзката. За жалост мъжете винаги подценяват усилията, които една жена трябва да прави, за да поддържа хармонията във връзката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Седни да решаваш задачи по математика и всичко ще се оправи. Trust me

историята е кратка- с удоволствие ще те утеша

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Ревността не е липса на доверие ... това е страх да не изгубиш някого
    А това е една от най - големите простотии...Ревността не е страх да не изгубиш някого, ами ниска самооценка, ниско самочувствие и колебание че не си достатъчно добър за другия...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Приятеля ти се държи като едно голямо разглезено бебе,което не знае какво иска.Само не разбирам как имаш нерви да му търпиш игричките,нямаш ли поне малко останало самоуважение.

Или го остави и продължи живота си напред,или продължи да му ходиш по гайдата и да му се извиняваш,като същевременно се измъчваш.

That's life,sometimes sucks.

Супер фен
    Град
    София
    Ревността не е загуба на доверие, а именно страха да не изгубиш любимия.. Просто си поговорете и му кажи най-важното - това, че ти си харесвано момиче не значи, че ти харесваш тези, които те харесват.. Кажи му, че ти обичаш само него и независимо от това дали други момчета ти предлагат ти ще им откажеш заради него.. Дай му да разбере, че той е единствен за теб и вместо да ти се сърди за излишни глупости по-добре да ти обръща повече внимание, животът е кратък, а в случая той се държи като разглезено бебе, което не знае какво иска.. Като ти се сърди го остави, игнорирай го, ти не му пиши, остави го той да се сети за теб. Той като види, че не му обръщаш внимание сам ще дойде при теб.. :P
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Само мен ли ме притеснява факта, че си е позволил да ти влезе в скайпа?
    Аз след такова изпълнение бих си имала едно на ум и определено не бих била аз тази, която да се чуди как да спаси връзката си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Само мен ли ме притеснява факта, че си е позволил да ти влезе в скайпа?
    Аз след такова изпълнение бих си имала едно на ум и определено не бих била аз тази, която да се чуди как да спаси връзката си.
    И аз точно това си помислих като изчетох историята на авторката. Wrathchild е права.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си