Знам,че не е нещо кой знае какво,но на мен наистина ми действа ужасно. Мога да кажа,че имам хубава връзка.Единствените проблеми са лъжите,но не тези между нас,а тези с които лъжа родителите си . Той е по голям на 24 аз съм на 17 , нашите не биха приели такава връзка и за това все още не знаят,а ние живеем в лъжи ,това са единствените ни общи проблеми.
Но мен едно нещо ме мъчи всеки божи ден. Сънищата. Постояно сънувам или друго момиче или ,че умира ... ПОСТОЯНО ... Не съм ревнива, смисъл ревнувам,но никога не съм правила скандали за нещо такова .. всичко го задържам в себе си ... Притеснявам се и когато пътува с колата,но пак не казвам нищо. Не мога да проумея също как едно 24 годишно момче може да е с 17 годишно момиче без да има друга. Не знам просто това е някакъв тормоз ... Има момичета които са тормозени от приятелите си ,а аз съм тормозена от сънищата си. Имаше и случай в който спим заедно и аз сънувам,че той е с друга в леглото и той ме събуди ,защото съм плакала.
Имам чувството,че си провалям връзката заради сънищата си. Имах нужда да споделя с някой ... Въпреки,че надали някой би ми помогнал ...