- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате?
Реших да създам тема в която всички да пишат какво тренират,от кога,по колко пъти в седмицата и др.
Аз съм първа:
Тренирам бадминтон в отбора на "София-Академик" в зала София.Ходя понеделник,сряда,петък и неделя на тренировки.Тренирам от 27 март.Много ми харесва!
Вие сте!![]()
Волейболот миналата година по 2 пъти седмично и е много яко
![]()
Фитнес - 18 месеца![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
.......
ЛЕКА АТЛЕТИКАтренирам от година и половина всеки ден без неделя
Волеи, кик бокс и ММА(но за кика и мма нямам партниор и не съм тренирал бя време
)
Фитнес-4 години и 2 месеца![]()
Фитнес, 4 пъти в седмицата. Иначе съм новак, имам около 10 месеца опит.
Карам колело. През ваканцията почти всеки ден, когато съм на училище и е топло карам събота/неделя. Зимата стоя на велоергометъра.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Гребане на ЯЛ от около година, 3пъти седмично
Нередовно дърпане на въже
Фитнес-4пъти седмично от 4 месеца-и преди съм ходил, но след последното прекъсване са толкова
Отвреме на време кардио с колело![]()
Муай тай - 4 Месеца .
Сега спрях за 1 месец, защото си изместих кокалчето малко![]()
От Юни пак започвам.
Два пъти седмично йога, два пъти винг чун, два пъти кросфит вкъщи. Понякога цъкам баскет в даскалото отсреща и потичвам междувременно![]()
Интересни занимания, евала!Първоначално написано от badsector
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Футбол
Кик Бокс
Този който не пада, не се изправя.
Еми аз тренирам футбол от 8 години играя в ДЮШ на Миньор Перник чуствам се страхотно до го практикувам.Тренирам три пъти в седмицата през другите дни ходя на фитнес.![]()
![]()
2 години и нещо фитнес, 5 месеца лека атлетика
Първоначално написано от NeSumSuglasen
И аз не знам вече, но най-вече бойни /айкидо и винг чун при един приятел/ и стрийт фитнес!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Каланетика![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не тренирам нищо редовно (с график и т.н.), но почти всеки ден, когато може, карам колело, понякога ходя на лостовe (по-рядко), понякога играя баскет или ритам и така. Но като главно колелото най-ме влече още отдавнаОткакто се помня карам колело.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Баскетбол
ТренираХ тенис на маса:
Около 5 години сериозно (почти ежедневно)
После 3 години играех , но не тренирах
Последните 1 година играя за удоволствие, тоо иии няма и с кого да играя
Тренирам фитнесче: от 2 години и половина (скоро ще станат)
Мммм най-голямото ми прекъсване в залата беше за около 3 седмицииначе си ходя редовно с една- максимум 2 почивки за 1 седмица
Плуване: От скоро тренирам 4-5 месеца, като за момента съм спрял, понеже изпразниха басейна там където плувахме иии сега чакам летния сезон, да възстановя тренировките :}
Не го тренирам особено сериозно по 2 пъти на седмица.
Другите спортове, които съм ги практикувал не са били толкова сериозни![]()