.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Консултирай се с диетолог.
    Иначе яж по-мазни храни,яж по-често,всичко което има повече калории.Да надебелееш е фасулска работа,по-добре от колкото да отслабваш.

Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от teddy2013 Виж мнението
    Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.
    Като те гледам на снимката си мъничка още. Напълно нормално е, не се притеснявай. Като навлезеш в пубертета ще започне да се оформя тялото ти и ще качиш. Не им обръщай внимание на тези, които ти се подиграват. Нищо ти няма.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тренирай редовно! По-малко кардио, повече силови упражнения.
    Започни да ядеш по 5 пъти на ден - 3 основни яденета и 2 междинни.
    Закусвай въглехидрати. Второто и третото ти основно ядене гледай да съдържа достатъчно въглехидрати и белтъчини. А междинно може да си хапваш пак въглехидрати - банани, ядки...

Яж основно сложни въглехидрати като хляб, картофи и ориз. Те дават енергията на тялото ти да качи маса. Протеина ти изгражда мускули, тъй като самите мускули се състоят от протеини. И просто се опитай да увеличиш количествата храна, която приемаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си