- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да напълнея ?
Консултирай се с диетолог.
Иначе яж по-мазни храни,яж по-често,всичко което има повече калории.Да надебелееш е фасулска работа,по-добре от колкото да отслабваш.![]()
Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.
Тренирай редовно! По-малко кардио, повече силови упражнения.
Започни да ядеш по 5 пъти на ден - 3 основни яденета и 2 междинни.
Закусвай въглехидрати. Второто и третото ти основно ядене гледай да съдържа достатъчно въглехидрати и белтъчини. А междинно може да си хапваш пак въглехидрати - банани, ядки...
Яж основно сложни въглехидрати като хляб, картофи и ориз. Те дават енергията на тялото ти да качи маса. Протеина ти изгражда мускули, тъй като самите мускули се състоят от протеини. И просто се опитай да увеличиш количествата храна, която приемаш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.